Palvelut
A la carte
A-oikeudet
Juhlapalvelu
Lasilliselle
Lounas
Ravintola
Aukioloajat
Maanantai - perjantai 11:00 - 23:00
Lauantai 16:00 - 23:00
Sunnuntai 18:00 - 23:00

Huom! 

 

Messu- ja tapahtuma-aikoina voimassa pidennetyt tapahtumakohtaiset aukiolot.

 

 

Yhteystiedot

Terra Nova Brasserie

Messuaukio 1

00520 Helsinki

PUH: +358 50 359 7608

Varaa pöytä

RSS Ravintolan ruokalistat
Tulosta
{{lunchMenu.Title}}

Messukeskuksen ja Holiday Inn -hotellin yhteydessä toimiva viihtyisä ravintola Terra Nova Brasserie tarjoaa lämpimän ja tyylikkään ilmapiirin niin asiakastapaamisiin, liikelounaisiin kuin koko perheen päivällisillekin. Ravintolassamme voit myös nauttia lasillisen työpäivän päätteeksi.

Monipuolinen à la carte -lista sekä laaja viinilista

Terra Nova Brasserien korkealuokkainen ruoka- ja juomavalikoima täyttää vaativammankin ruokailijan toiveet. Säännöllisesti uudistuva a´la carte -listamme sisältää vaihtoehdon alkupaloista jälkiruokiin. Täydellisen aterian kruunaa huolella suunniteltu viinilista, josta löytyy vaihtoehto jokaista ruokalajia varten.

Käytössänne on 170 asiakaspaikkaa sekä ystävällinen ja ammattitaitoinen palvelu tyylikkäässä ravintolasalissa. Henkilökuntamme huolehtii teidän ja seurueenne tarpeista. Ateriakokonaisuudet, juomavalinnat ja muut valmistelut teemme kernaasti etukäteen, jos ja kun tilaisuus sitä edellyttää.

Tee pöytävaraus

Voitte tehdä pöytävarauksen sivujen kautta ja myyntipalvelumme ottaa teihin yhteyttä sen jälkeen. Lisäksi voitte jättää vielä palautteen ravintolakäyntinne päätteeksi.

Varaa pöytä

Tervetuloa tutustumaan Brasserie Terra Novaan!