Palvelut
Häät
Juhlat
Kahvila
Kokoustiloja
Lounas
Aukioloajat

Avoinna:
Ma - Pe Klo 10.00 - 15.00, tilauksesta myös iltaisin ja viikonloppuisin

Lounas:
Arkisin Klo 11.00 - 13.30

Lounaan hinta 10,30€

Yhteystiedot

Ravintola Vitriini

Läntinen Aleksanterinkatu 1

06100 Porvoo

RSS Ravintolan ruokalistat
Tulosta
{{lunchMenu.Title}}

Taidetta, tapahtumia ja maukasta ruokaa!

Ravintola Vitriini tarjoaa laadukkaita lounas- ja tilausravintolapalveluita ainutlaatuisessa tehdasmiljöössä Taidetehtaalla Porvoossa. Eri taiteenalojen kohtaamispaikalla sijaitsee myös taidelainaamo, elokuvateatteri, tanssiopisto sekä taiteilijoiden ateljeetiloja. Monipuolisia taidetapahtumia järjestetään ympäri vuoden. Tyylikkäissä tiloissamme voitte järjestää pienimuotoisia kokouksia tai useamman sadan vieraan yritystilaisuuksia. Meillä voitte järjestää myös perhejuhlia. Arkipäivisin ravintolamme kattaa monipuolisen lounaan kaikille hyvän ruoan ystäville. Ensiluokkaisesta buffetpöydästämme voi koota lautaselle maistuvan makupaletin, oman maun mukaan. Herkullisia lounasvaihtoehtojamme täydentävät aina tuore salaattipöytä ja runsas leipävalikoima.

Taidetehtaalle on helppo tulla. Paikallisliikenteen bussipysäkit ovat lähellä, ja Porvoon vanha keskusta on kävelymatkan päässä - kaunista jokivartta pitkin.

Taidetehtaan lämpimässä pysäköintihallissa ja pihalla on runsaasti pysäköintitilaa autoileville asiakkaillemme. Tervetuloa nauttimaan hyvästä ruoasta ja sydämellisestä palvelusta taiteen keskelle!

 Kuvat: Taidetehdas, www.taidetehdas.fi