Palvelut
Aamiainen ja brunssi
Auditorio
Juhlat
Kokoustiloja
Lounas
Sauna
Take Away
Aukioloajat

Avoinna 8.00-14.30

Lounas

2.1.2018 alkaen 10.45-13.30!

Muina aikoina tilauksesta!

Puh. 040 542 3792 

vivace@fazer.fi 

Yhteystiedot

Vivace

Äyritie 8 C

01510 Vantaa

RSS Ravintolan ruokalistat
Tulosta
{{lunchMenu.Title}}

Tyylikkäät tilat, edustavat palvelut

Ravintola Vivace tarjoaa tyylikkäitä ravintola- ja kokouspalveluja Gate 8 Business Parkissa lentokentän ja Kehä III:n läheisyydessä Vantaalla. Valoisissa ja moderneissa tiloissamme voitte järjestää tilaisuuksia arkisista kokouskahvitteluista isompiin yritysjuhliin ja asiakastapahtumiin. Osaava henkilökuntamme toteuttaa tarjoilut tilaisuuteenne toiveidenne mukaan.

Arkipäivisin voi koota mieleistään syötävää runsaasta ja monipuolisesta aamiaispöydästä ja nauttia sen ravintolassa tai ottaa mukaan. Herkullisesta lounasbuffetistamme löytyy keitto-, salaatti ja pääruokavaihtoehtoja jokaiselle, runsaan salaatti- ja leipäpöydän kanssa. Valmistamme myös ruokaa ja maukkaita leivonnaisia mukaan. Meille ovat tervetulleita kaikki hyvän ruoan ystävät!

Tilat

Avarassa ja kauniissa ravintolasalissamme viihtyvät sekä lounas- että kokousvieraat. Monipuoliset ja tyylikkäät 6-80 henkilön kokoustilamme sopivat arkipalavereista yritysjuhliin. Hyvin varusteluista ja moderneista tiloistamme löytyy langaton internetyhteys, videotykki, valkokangas sekä fläppi- ja tussitauluja. Luentotilassa on lisäksi TV, DVD, dokumenttikamera ja mikrofonit.