Osallistu arvontaan Vuohelan Facebook- tai Instagram-sivulla ja voita jauhopaketti.

ARVONNAN SÄÄNNÖT

Järjestäjä

Fazer Leipomot Oy, y-tunnus: 1972442-0, osoite: PL 17, 00941 Helsinki, jäljempänä ”Järjestäjä”, järjestää Vuohelan-arvonnan, jäljempänä ”Arvonta”.

Sääntöjen soveltaminen

Näitä sääntöjä sovelletaan Järjestäjän Arvontaan Vuohelan Instagram- ja Facebook-tileillä.

Osallistumisen ehdot

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat osallistuneet kampanjan tai sen osien valmisteluun sekä näiden perheenjäsenet.

 

Osallistumalla Arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.

Henkilötietojen käsittely 

Arvonnan yhteydessä markkinointiluvan antaneet henkilöt merkitään Järjestäjän suoramarkkinointirekisteriin. Arvonnan yhteydessä kerättäviä henkilötietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Osallistumisen yhteydessä annettuja yhteystietoja käytetään myös voittajien tavoittamiseen ja mahdollisten palkintojen toimittamiseen. Arvontaan osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että he saattavat saada sähköpostitse tietoa liittyen Arvontaan. Mikäli osallistuja ei ole antanut markkinointilupaa, hänen yhteystietonsa hävitetään 3 kuukauden kuluessa arvonnan päättymisestä.

Osallistuminen ja arvonta-aika

Arvontaan voi osallistua 31.8. - 6.9.2020 välisenä aikana. Osallistuminen tapahtuu kommentoimalla Vuohelan Instagram- tai/ja Facebook-tilillä olevaa arvontapostausta ohjeiden mukaisesti. Arvontaan voi osallistua vain internetissä. Epäselvästi tai vajavaisin tiedoin täytettyjä osallistumisia ei huomioida.

Palkinnot ja voittajan valinta

Arvonnan palkintona on Vuohelan tuotteista koostuva tuotepaketti. Tuotepaketteja arvotaan yhteensä neljä (4): kaksi (2) Instagram-arvontaan osallistuneiden kesken ja kaksi (2) Facebook-arvontaan osallistuneiden kesken. Yhden palkinnon arvo on n. 50 euroa. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. 

 

Palkinto sisältää: 

Vuohelan Karkea Riisijauho 1 kg gton
Vuohelan Lettujauhoseos 150 g gton
Vuohelan Pizzajauhoseos 1 kg gton
Vuohelan Piirakkajauhoseos 1 kg gton
Vuohelan Pullajauhoseos 1 kg gton
Vuohelan Leipäjauhoseos 1 kg gton
Vuohelan Tapiokatärkkelys 600 g gton
Vuohelan Ksantaanijauhe 60 g gton
Vuohelan Psylliumjauhe 60 g gton

Palkinnot arvotaan 7.9.2020 kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken.

 

Palkintojen luovutus ja voittajan julkistus

Voittajille ilmoitetaan arvontavoitoista arvonnan suorittamisen jälkeen viipymättä sähköpostitse. Jos voittajaa ei tavoiteta hänen osallistumisensa yhteydessä antamien yhteystietojen kautta, arvotaan tilalle uusi voittaja. Järjestäjä vastaa palkinnon toimittamisesta voittajan ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa. Voittajan nimi voidaan julkaista Järjestäjän (Fazer) kanavissa.

 

Järjestäjän vastuunrajoitus

Järjestäjän vastuu Arvontaan osallistumisesta rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista tai Järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista, jotka saattavat vaikuttaa esimerkiksi palkinnon hyödyntämiseen.

 

Verotus

Järjestäjä vastaa arpajaisverosta. Järjestäjä antaa tiedon palkinnoista ja palkinnonsaajan tarpeellisista henkilötiedoista veroviranomaisille voimassaolevien verosäännösten edellyttämän mukaisesti.

 

Muut ehdot

Jos kampanjaan osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on järjestäjällä oikeus hylätä osallistuminen. Järjestäjä ilmoittaa kampanjasivuilla ja mahdollisuuksien mukaan kampanjan markkinointikanavissa, mikäli joutuu tekemään muutoksia kampanjaan, sen palkintoihin, ajankohtaan, saatavuuteen tai muihin seikkoihin, jotka vaikuttavat kampanjan toteutukseen. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden tehdä kampanjaan ja sääntöihin sellaisia muutoksia, jotka eivät vaikuta olennaisesti osallistujaan.