TUTTI FRUTTI GARDEN MIX -VAIKUTTAJAKAMPANJAN ARVONTASÄÄNNÖT

JÄRJESTÄJÄ

Oy Karl Fazer Ab, Y-tunnus 0202669-3
osoite: PL 4, 00941 Helsinki (jäljempänä ”Järjestäjä”, ”Fazer” tai ”Fazer Tutti Frutti”)


KETKÄ VOIVAT OSALLISTUA?

Vaikuttajakampanjan arvontaan voivat osallistua kaikki vähintään yli 18-vuotiaat henkilöt, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat osallistuneet kampanjan tai sen osien valmisteluun sekä näiden perheenjäsenet.


MITEN VAIKUTTAJAKAMPANJAN ARVONTAAN OSALLISTUTAAN?

Vaikuttajakampanjan arvontaan osallistuminen alkaa 16.05.2022 ja päättyy 12.06.2022. Voit osallistua arvontaan kommentoimalla kilpailujulkaisua, toisin sanottuna vaikuttajan Tutti Frutti Garden Mix - vaikuttajakampanjan yhteistyöjulkaisua. Arvontaan osallistumiskertoja ei ole rajoitettu.

Vaikuttajakampanjan arvontaan osallistuminen alkaa 16.05.2022 ja päättyy 12.06.2022. Arvontaan osallistutaan kommentoimalla mieleisin Tutti Frutti –makeispussi #fazertuttifrutti-tunnisteella varustettuun vaikuttajan, @katjahiltunen, @sallieerika, @juhanikoskinen, @valtterisandberg tai @dosdela, julkaisuun Instagramissa tai TikTokissa. Arvontaan osallistumiskertoja ei ole rajoitettu.


PALKINNOT JA NIISTÄ ILMOITTAMINEN

Kaikkien vaikuttajakampanjaan arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan savinen Tutti Frutti Garden Mix - näköistonttu. Palkinnon arvo on 100 €. Voittaja (1) arvotaan arvontaan osallistumisen päätyttyä 12.06.2022, kuitenkin viimeistään 17.06.2022.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti Fazer Tutti Frutin toimesta vaikuttajakampanjan kanavissa, Instagramissa tai TikTokissa 17.06.2022 mennessä. Mikäli voittaja ei vastaa yhteydenottoon viiden päivän kuluessa, voitto mitätöityy ja Fazerilla on oikeus arpoa uusi voittaja.

Näköistontun valmistusta varten voittajan tulee toimittaa Fazerille valokuva itsestään. Kuvan toimittamisesta ja tarkemmasta aikataulusta sovitaan voittajan kanssa henkilökohtaisesti. Palkinto toimitetaan arvonnan voittajalle noin kahden kuukauden kuluessa arvonnan suorittamisesta.

Fazerilla on oikeus julkaista voittajan etunimi, sukunimen ensimmäinen kirjain ja paikkakunta Fazerin sivustoilla ja sosiaalisen median kanavissa.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi.


HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY

Fazer käsittelee osallistujien henkilötietoja vaikuttajakampanjan arvonnan toteuttamiseksi ja palkintojen luovuttamiseksi. Henkilötietoja voidaan käsitellä myös suoramarkkinointitarkoituksiin osallistujan luvalla. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä löytyy Fazerin tietosuojaselosteesta. (https://www.fazergroup.com/fi/tietosuoja/tietosuojaseloste/)


JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Fazer vastaa vaikuttajakampanjan arvontaan liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta.

Osallistuja vapauttaa Fazerin sekä vaikuttajakampanjan arvonnan järjestämisessä mukana olleet mahdolliset muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan. Fazerin vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Fazer ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä vaikuttajakampanjan arvontaan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.


MUUT EHDOT

Jos vaikuttajakampanjan arvontaan osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on Fazerilla oikeus hylätä osallistuminen.

Fazer Tutti Frutti ilmoittaa sosiaalisen median kanavissa, mikäli joudumme tekemään muutoksia vaikuttajakampanjan arvontaan, sen palkintoihin, ajankohtaan, saatavuuteen tai muihin seikkoihin, jotka vaikuttavat vaikuttajakampanjan arvonnan toteutukseen. Fazer pidättää itsellään oikeuden tehdä vaikuttajakampanjan arvontaan ja sääntöihin sellaisia muutoksia, jotka eivät vaikuta olennaisesti osallistujaan.

Vaikuttajakampanjan arvonta ei ole Instagramin tai TikTokin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima. Arvonnan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat kuitenkin noudattamaan kyseisen sosiaalisen median palvelun käyttöehtoja ja sääntöjä. Vaikuttajakampanjan arvonta ei millään tavalla liity Instagramiin tai TikTokiin. Osallistujat vapauttavat Instagramin ja TikTokin kaikista vaikuttajakampanjan arvontaa koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.