Fazer uutuusboksi –kampanjan säännöt

Järjestäjä

Fazer Makeiset Oy, y-tunnus 0728786-8, osoite: PL 4, 00941 Helsinki (jäljempänä ”Järjestäjä” tai ”Fazer”).

Osallistumalla Fazer uutuusboksi -kampanjaan (”Kampanja”) osallistuja hyväksyy Kampanjan säännöt ja sitoutuu noudattamaan niitä ja Järjestäjän näiden sääntöjen nojalla tekemiä päätöksiä.

Kampanja-aika

Kampanja alkaa 31.1.2017 ja on voimassa korkeintaan 1.5.2017 saakka (”Kampanja-aika”).

Osallistumiskelpoisuus

Kampanjaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat, 16 vuotta täyttäneet yksityishenkilöt, pois lukien Järjestäjän työntekijät ja muiden tämän kampanjan suunnitteluun tai toteutukseen osallistuvien yritysten työntekijät sekä näiden perheenjäsenet.

Osallistuminen

Kampanjaan osallistutaan ilmoittautumalla halukkaaksi Fazer uutuusboksin saajaksi sivustolla Fazer.fi. Sama osallistuja voi ilmoittautua vain kerran. Osallistumalla kampanjaan hyväksyt sen, että Järjestäjä kerää ja käyttää antamiasi henkilötietoja rekisteriselosteen mukaisesti.

Kampanjapalkinnot ja niiden toimittaminen

Kaikkien halukkaiden kesken arvotaan 100 Fazer uutuusboksia täynnä eri Fazer Makeisten tuotteita. Uutuusboksin saajille ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti. Palkinnon arvo on noin 30 euroa.

Palkinnot toimitetaan voittajalle postitse voittajien ilmoittamiin osoitteisiin. Järjestäjä vastaa palkinnon toimituskustannuksista.

Järjestäjän vastuu

Osallistujat vapauttavat Järjestäjän sekä Kampanjan yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän Kampanjaan. Järjestäjä ei vastaa Kampanjapalkintojen tai niiden käyttämisestä mahdollisesti aiheutuneista vahingoista. Järjestäjien vastuu ei voi ylittää Kampanjan säännöissä mainittujen palkintojen kokonaisarvoa.

Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä Kampanjaan osallistumisessa tai palkintojen vastaanottamisessa.

Henkilötietojen käyttö

Kampanjaan osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä ja henkilötietojen antamista Fazerille. Osallistumalla Kampanjaan, osallistuja antaa Fazerille suostumuksen antamiensa tietojen tallentamiseen ja käsittelemiseen.

Kampanjaan rekisteröityvien henkilötietoja käytetään Kampanjan toteuttamiseksi rekisteriselosteen mukaisesti. Järjestäjä tallentaa Kampanjaan osallistuneiden henkilötietoja Kampanjan toiminnalta olennaisin osin. Lisää henkilötietojen käytöstä rekisteriselosteessa.

Muut ehdot

Osallistumalla Kampanjaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan Kampanjan sääntöjä ja Järjestäjän niiden nojalla tekemiä päätöksiä.

Järjestäjä pidättää oikeuden tehdä muutoksia Kampanjaan tai sen toteutukseen. Muutoksista ja muista Kampanjan toteutukseen liittyvistä seikoista ilmoitetaan Kampanjasivustolla. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin myös Kampanja-aikana ja vilpillisten osallistujien hylkäämiseen.

Jos sinulla on kysyttävää Kampanjasta, ota yhteyttä Järjestäjien kuluttajapalveluihin Fazer: http://www.fazer.fi/tuotteet-ja-asiakaspalvelu/anna-palautetta-tai-kysy/asiakaspalvelun-yhteystiedot/