Meille myfazerilaisille ruoka, yhdessäolo ja hyvän tekeminen ovat tärkeä osa onnellista elämää. Myfazerilaisena voit osallistua yhteisömme toimintaan ja vaikuttaa siihen, millaisia tuotteita ja palveluja tarjoamme sinulle tulevaisuudessa. Tule mukaan vaikuttamaan, inspiroitumaan, äänestämään ja osallistumaan sekä hyödyntämään etusi – MyFazeriin kaikki ovat tervetulleita!

Mitä voin tehdä MyFazerissa?
MyFazerissa voit tehdä hyvää, osallistua tuotekehitykseemme, äänestää ja vaikuttaa, jakaa reseptejä, ilmoittautua tapahtumiin, poimia talteen parhaat ruokavinkit ja osallistua sekä arvontoihin että kilpailuihin. Saat kuukausittain käyttöösi vaihtuvia etuja ja tarjouksia. Kehitämme MyFazeria jatkuvasti jäseniemme palautteen ja toiminnan pohjalta.

Lue lisää MyFazerin eduista ja tapahtumista Minun etuni -osiosta täältä.

Voinko tehdä verkko-ostoksia MyFazer-palvelussa?
MyFazerin sivuilta pääset helposti myös ostoksille Fazer Storeen, sillä MyFazer-tunnuksesi käyvät myös siellä. MyFazerilaisena saat kuukausittain vaihtuvia erikoisetuja Fazer Storeen.

Tunnus ja rekisteröityminen

Miten rekisteröidyn MyFazeriin?
Voit rekisteröityä yhteisömme jäseneksi fazer.fi/myfazer-sivun kautta täältä sekä Fazerin verkko- ja mobiilipalveluissa. Saat rekisteröitymisesi jälkeen vahvistusviestin sähköpostiisi. Vahvistusviestin hyväksymisen jälkeen voit kirjautua MyFazeriin omilla tunnuksillasi myfazer.com -sivulta tai Fazerin verkkopalveluiden kautta.

Onko MyFazeriin liittymiselle ikärajaa?
Voit liittyä MyFazeriin, jos olet yli 16-vuotias.   

Miten muokkaan yhteystietojani?
Voit päivittää tietojasi MyFazerin sivujen Omat tiedot -osiossa täällä. Tietosi päivittyvät automaattisesti kaikkiin palveluihin, joissa MyFazer-tunnukset ovat käytössä.

Mitä jos unohdan salasanani?
MyFazeriin kirjautumisen yhteydessä on aina Unohditko salasanasi -linkki, jonka ohjeita seuraamalla salasanan voi vaihtaa.

Miten voin vaihtaa salasanani?
MyFazerin Omat tiedot -osion Tilin hallinnasta löytyy Vaihda salasana -painike, jonka kautta voit vaihtaa salasanasi.

Minulla on jo Fazerin käyttäjätunnus, miten toimin?
Voit kirjautua MyFazeriin jo olemassa olevilla Fazerin käyttäjätunnuksillasi. Mikäli tunnusten luomisesta on kulunut pitkä aika, saatat kirjautumisen yhteydessä saada kehotuksen hyväksyä uudet käyttöehdot ja tietosuojaselosteen. Ne hyväksyttyäsi voit jatkaa tunnusten käyttöä.

Voinko kirjautua MyFazeriin Facebook- tai Google-tunnuksillani?
Kirjautuminen MyFazeriin onnistuu Fazerin jo olemassa olevilla tunnuksillasi tai rekisteröitymällä MyFazerin jäseneksi. 

Henkilötietojen käyttö ja suoramarkkinointi

Miten käytätte henkilötietojani?
Sinulta kysytään rekisteröitymisesi yhteydessä etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite sekä salasana. Omat tiedot -osiosta voit lisätä esimerkiksi syntymäpäiväsi, jolloin voimme juhlistaa synttäreitäsi yhdessä. Voit halutessasi lisätä myös osoitteesi ja puhelinnumerosi. Huomioithan, että Fazer Storesta tekemisiä ostoksia varten tarvitsemme aina tarkemmat tiedot.

Käsittelemme tietojasi aina vastuullisesti Fazerin tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä. Pääset tietosuojasta kertoville sivuille myös Omat tiedot -osion kautta.

Voinko itse päättää, annanko MyFazerille suoramarkkinointiluvan?
Voit halutessasi antaa MyFazeriin liittymisesi yhteydessä suostumuksen sähköiseen suoramarkkinointiin, jolloin saat tuoreinta tietoa eduistamme ja palveluistamme antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli et halua vastaanottaa viestejä sähköisesti, voit jättää suostumuksen antamatta tai perua sen myöhemmin MyFazerin sivuilla Omat tiedot -osiosta täältä. Lisäksi uutiskirjeidemme lopussa on linkki, jonka kautta voit perua suostumuksesi suoramarkkinointiin.

Mitä viestejä saan MyFazerista?
Jos annat MyFazerille luvan suoramarkkinointiin, saat sähköpostiisi muutamia kertoja kuukaudessa uutiskirjeemme sekä verkkokauppaostoksia tehdessäsi tilauksesi tilausvahvistuksen sekä siihen liittyvät viestit. Suoramarkkinointiluvan löydät MyFazerin Omat tiedot -osion kautta täältä.

Sähköpostiini lähetettiin kysely, vaikka en ole antanut suoramarkkinointilupaa, miksi?Kyselymme eivät ole sisällöltään suoramarkkinointia, joten niihin emme tarvitse suoramarkkinointilupaa.

Mitä teette syntymäpäivätiedollani?
Haluamme juhlia synttäreitäsi yhdessä ja ilahduttaa sinua mukavalla yllätyksellä. Syntymäpäivän kirjaaminen tietoihin on kuitenkin vapaaehtoista.

MyFazerin käyttö

Millä kielillä voin käyttää MyFazeria?
MyFazer toimii tällähetkellä suomeksi.

Onko MyFazeriin rekisteröityminen ja käyttö minulle maksutonta?
MyFazerin jäseneksi liittyminen sekä sen käyttö on ilmaista. Liittyminen ei sido tai velvoita yhteisön jäseniä mihinkään.

Voinko käyttää MyFazeria matkapuhelimellani?
MyFazerin sivut ovat mobiilioptimoidut, joten voit selata sivujamme vaivattomasti matkapuhelimesi selaimen kautta.

Suunnitelmissa on myös MyFazer-applikaatio, tästä kerromme lisää myöhemmin.

Kuka voi nähdä profiilini MyFazerissa?
MyFazer-profiilisi yksityinen, se ei näy muille jäsenille.  

Voinko ilmoittautua tapahtumiin MyFazerissa?
Voit ilmoittautua tapahtumiimme, kun olet kirjautuneena MyFazeriin. Tapahtumista tiedotamme uutiskirjeessämme sekä MyFazerin sivuilla. Tarkemmat ilmoittautumisohjeet löydät aina tapahtumailmoituksemme yhteydestä.

Minulla on palautetta Fazerille. Voinko lähettää sen MyFazerista?
Voit lähettää palautetta sivustomme kautta, josta palautteesi ohjautuu kuluttajapalveluumme

Miten lopetan MyFazerin käytön?
Voit halutessasi päättää MyFazerin jäsenyytesi koska tahansa MyFazerin Omat tiedot -osion kautta täältä.

Äänestykset ja tiedon jakaminen

Miten osallistun MyFazerin äänestykseen?
Voit osallistua äänestyksiin MyFazer-sivujemme Kehitä kanssamme -osiossa täällä.

Voinko jakaa sisältöä MyFazerista?
MyFazerin sisältö on tarkoitettu yhteisömme jäsenille. Et voi jakaa sisältöä MyFazerin ulkopuolelle, mutta voit toki kutsua ystäväsi mukaan MyFazeriin – yhdessä olemme enemmän!

MyFazerin kehittäminen

Miten kehitätte MyFazeria?
Haluamme tarjota ajankohtaista ja innostavaa sisältöä, joten kehitämme MyFazer-palveluamme aktiivisesti jäsentemme antaman palautteen ja toiveiden pohjalta. Olipa kyse sitten vastuullisuudesta tai makuasiasta, anna meille rohkeasti palautetta ja tule kehittämään kanssamme!

Edut, alennukset ja palkinnot

Lähetin ideani MyFazeriin, mitä idealleni tapahtuu seuraavaksi?
Olemme iloisia siitä, että Fazerin kehittäminen kiinnostaa ja käsittelemme kaikki meille tulevat ideat.

Palkitaanko minua, jos ideani viedään käytäntöön?
Kaikki ideat ja palautteet ovat meille erittäin arvokkaita. Yksittäisiä ideoita emme voi palkita, koska saamme erittäin paljon samankaltaisia ideoita päivittäin. Järjestämissämme ideakilpailuissa on erikseen määritelty palkinnot, joiden yksityiskohdista saat lisätietoa kunkin kilpailun säännöistä.

Voitin MyFazerista palkinnon, miten lunastan sen?
Jokaisen kilpailun yhteydessä löytyy säännöt, joista selviää myös, mistä palkinnon voi lunastaa tai miten toimitamme sen kilpailussa sijoittuneelle. Mikäli palkinnon lunastamisessa on epäselvyyksiä, otathan yhteyttä kuluttajapalvelumme Omat tiedot -osion Asiakaspalvelun kautta täältä

Mitä alennuksia ja etuja saan MyFazer-jäsenenä?
Tarjoamme jäsenillemme kuukausittain vaihtuvia etuja ja kutsuja tapahtumiin. Lue lisää MyFazerin eduista ja tapahtumista Minun etuni -osiosta täältä.

Saanko MyFazerin kanta-asiakaskortin?
MyFazer on yhteisö, joka ei perustu ostosten määrään. Kanta-asiakaskorttia ei ole, mutta palvelumme voi kehittyä niin, että käytössäsi on tulevaisuudessa esimerkiksi mobiilietupassi. Tiedotamme mahdollisista etupasseistamme erikseen MyFazerin sivuilla Minun etuni -osiossa täällä.

Voinko käyttää palvelun etuja monta kertaa?
Tarjoamme jäsenillemme jatkuvia ja kertaluontoisia etuja. Tarkemmat ohjeet etujen käytöstä löytyvät kunkin edun yhteydestä.

MyFazer ja ystävät

Voiko ystäväni käyttää minun etujani?
Etumme ovat henkilökohtaisia jäsenetuja. Ystäväsi ovat ehdottomasti tervetulleita mukaan MyFazeriin, jolloin hekin saavat samat edut käyttöönsä.