Fazer kouluttaa valtakunnallisesti oppisopimuskoulutuksena artesaanileipureita.

Ensimmäinen artesaanileipureiden vuosikurssi aloitti vuoden 2018 alussa ja valmistuneita oli kahdeksan. Helmikuussa 2019 aloittaneita opiskelijoita on mukana 13. Kolmas vuosikurssi starttasi helmikuussa 2020 yhteensä 15 opiskelijan voimin.

Koulutus toteutetaan oppisopimuksena, ja se on monimuoto-opiskelua sisältäen lähiopetuspäiviä (muun muassa Vantaalla ja Lahdessa), etätehtäviä ja työssäoppimista (noin 80 %). Työssäoppiminen tulee tapahtumaan lähimmässä myymäläleipomossa asuinpaikan mukaisesti. Koulutus kestää 1,5-2 vuotta ja valmistuvan tutkintonimike on Elintarvikealan perustutkinto, leipuri–kondiittori.

Emme edellytä hakijoilta aikaisempaa kokemusta leipurin työstä, vaan palavaa halua oppia artesaanileivontaa. Haemme innokkaita, alasta kiinnostuneita henkilöitä, jotka ovat valmiita sitoutumaan opiskeluun eivätkä pelkää fyysistä työtä.

Fazer Artesaanileipurikoulun seuraava vuosikurssi aloittaa syksyllä 2021 ja haku koulutukseen on nyt auki! Täytä ja lähetä hakulomake 25.4.2021 mennessä, niin voit pian olla yksi Fazer Leipureista!

Lisätietoja ja hakulomake