Tervetuloa tutustumaan uudistuneeseen ravintolamaailmaan!

ALAGALLERIA

Street Kitchen
Tarjoillaan trendikästä street foodia ja raikkaita juomia rennossa miljöössä.

Corner
Moderni shamppanjabaari kupliviin kohtaamisiin. Laadukas viinien ja espressojuomien valikoima sekä pieniä makeita että suolaisia makupaloja.

Table
Intiimi à la carte -tyyppinen ruokaravintola.Tasokkaat ruoka-annokset tilataan tiskiltä ja tarjoillaan reippaasti pöytiin.

Helsinki Café
Pullantuoksuinen katukahvila. Vastapaistettuja pullia ja piiraita suoraan pelliltä, tuoreita leipätuotteita sekä klassisia konditoriaherkkuja.

Stop & Shop
Pieni messukauppa ja deli infopisteen vieressä. Kuumia kahveja, kylmiä juomia, makeisia, välipalatuotteita sekä messumuistoja nopeasti – messuille tai mukaan.

YLÄGALLERIA

Eat & Meet
Raikkaista kasviksista koottu salaattipöytä sekä buffet-lounas, joka viekielen mennessään. Eat & Meetissä kokoat juuri mieleisesi lautasellisen.

ETELÄINEN AULA

Fazer Café
Maukkaita Fazerin erikoisleipomo- ja suklaaherkkuja, vasta paahdettua kahvia sekä raikkaita salaatteja ja täyteläisiä keittoja. Rakastu ensi suupalasta!

Olohuone
Kodikas Olohuone kierrätyshenkeen jossa tarjolla mm. omatekoista Tiikerikakkua ja perinteistä voileipäkakkua. Ihastu ja rentoudu!

 

Pop up Messari

Ravintola Pop up Messari muuntuu messujen ja muiden tapahtumien ajoiksi kulloinkin teemaan sopivaksi pop up -henkiseksi ravintolaksia, kunnes maaliskuussa 2019 uusittu À la carte -ravintola avataan virallisesti nimellä Platta. 

Plattan keittiössä tuoksuvat hiiligrilli ja artesaanipizza, ja ruokatuote pyörii sesongin raaka-aineiden sekä herkullisten luomusten äärellä. Tyylikäs aulabaari toivottaa cocktailien ja hanassa virtaavan pienpanimo-oluen avulla vieraat tervetulleeksi Pasilaan.


HALLI 1

Café 1 - tarjolla myös erikoiskahvia ja baageleita.

HALLI 3

Café 3 - perinteinen kahvilatarjonta

HALLI 5

Café 5 - näköalakahvila suoraan halli 5:n toimintaan

HALLI 6

Balcony Diner & Café
New Yorkin delien maukkaat briossiburgerit ja klassisen raikkaat caesar-salaatit sekä kattava kahvilavalikoima.

Panorama Meatball Bistro & Café
Kotoisat, makoisat ja kookkaat lihapullat sekä raikkaat juomat retrohenkisessä miljöössä. Kahvila- ja baarituotteita kahvilatiskiltä.

HALLI 7

Café 7

 

Näyttelyalueella sijaitsevat ravintolat ovat avoinna messu- ja tapahtumakohtaisesti. Löydät Messukeskuksen ravintolat myös Facebookista!