Palvelut
Aamiainen
Juhlat
Kahvila
Kokoustiloja
Take Away
Aukioloajat
Maanantai - perjantai 08:00 - 16:00
Yhteystiedot

Allegro

Kauppiaankatu 10

68600 Pietarsaari

allegro@amica.fi

Puh. +358406304337

RSS Ravintolan ruokalistat
Tulosta
{{lunchMenu.Title}}

Samojen pöytien ääressä

Ravintola Allegro sijaitsee Campus Allegrossa, Pietarsaaren sydämessä torin välittömässä läheisyydessä. Kampusalueen innovatiivinen ja luova työskentely tarvitsee vastapainokseen pysähtymistä ja itsestä huolehtimista. Aamiaispöydän laaja valikoima takaa loistavan aloituksen työpäivälle. Arkisin lounasaikaan tarjolla on maistuvia aterioita ja uusia makuelämyksiä. Lounaan voi halutessaan kruunata herkullisella jälkiruoalla.

Aterioiden välissä kahvi- tai teekuppi auttaa jaksamaan ja pitää mielen virkeänä. Meiltä saa kuumien ja kylmien juomien lisäksi makeita ja suolaisia leivonnaisia, välipaloja ja makeisia. Ammattitaitoinen kokous- ja juhlapalvelumme järjestää varauksesta haluamasi tilaisuuden. Ravintola Allegro on kohtaamispaikka ja luovuuden keskittymä, jossa kampusalueen eri toimijat kokoontuvat vaihtamaan ajatuksiaan samojen pöytien ääreen.

Rautatie- ja linja-autoasema ovat kävelymatkan päässä kampusalueelta. Sisään meille voi astua ravintolan omasta sisäänkäynnistä tai kampuksen pääsisäänkäynnin kautta. Kaikille avoin ravintola Allegro tarjoaa jokaiselle vieraallemme virkistystä ja taukoa arjen hetkiin.

Tervetuloa!