Palvelut
Aamiainen ja brunssi
Auditorio
Juhlat
Kahvila
Kokoustiloja
Lounas
Take Away
Aukioloajat

Avoinna

ma - pe 8.30 - 14.30

Lounas 
ma - pe klo 11.00 - 13.00

p. 040 351 0867

lprkauptalo@fazer.fi

 

Fazer myyntipalvelu Lappeenranta 
Avoinna arkisin klo 10-15
myyntipalvelu.lpr-imatra@fazer.fi
p. 040 7168097

 

Yhteystiedot

Lappeenrannan kaupungintalo / Willhelmiina

Villimiehenkatu 1

53100 Lappeenranta

RSS Ravintolan ruokalistat
Tulosta
{{lunchMenu.Title}}

Ravintola Willhelmiina sijaitsee Lappeenrannan kaupungintalossa, aivan kaupungin ydinkeskustassa. Ravintolalla on vankka kokemus kongressien ja suurten juhlien kahvi-, cocktail- ja ateriapalveluista sekä konserttien väliaikatarjoilusta. Samalla innostuksella ja ammattitaidolla hoidamme myös pienemmät juhlatilaisuudet ravintolassamme ja kaupungintalon yleisötiloissa.

Lounas

Palvelemme arkisin klo 8.30 – 14.30 Lappeenrannan kaupungintalon henkilöstöä ja heidän vieraitaan lounasravintolana tarjoten herkullisia lounas- ja kahvilapalveluita. Muina aikoina toimimme tilausravintolana.

Juhlat ja kokoukset

Kaupungintalon Lappeenranta-sali on suosittu, EU-vaatimukset täyttävä kongressien pitopaikka. Lisäksi talossa on useita pienempiä kokous- ja ryhmätyötiloja.

Tilavat eteis- ja aulatilat soveltuvat hyvin seurustelun lomassa buffet-tarjoilusta nauttimiseen. Lappeenranta-salin aulassa voidaan järjestää kahvi-, cocktail- ja lounastarjoilut jopa 900 hengelle. Konserttien yhteydessä huolehdimme Lappeenranta-salin aulassa väliaikatarjoilusta. Tilaa tarjoilut ennakkoon myyntipalvelustamme, niin vältyt jonotukselta.

Myyntipalvelumme ammattilaiset suunnittelevat tarjoilut ja tilaratkaisut toiveidenne mukaisesti – onpa sitten kyseessä kongressi, koulutustapahtuma, yritystilaisuus tai perhejuhla. Tutustu ravintolamme muihin sivuihin tai tule paikan päälle katsomaan ja neuvottelemaan. Toteutamme ammattitaidolla ikimuistoisen elämyksen.

Tiloja voi varata kaupungintalon virastomestareilta, puh. 05 616 2021 tai kaupungin nettisivuilta www.lappeenranta.fi
Tarjoilutilaukset sähköpostilla myyntipalvelu.lpr-imatra@fazer.fi tai puh 040 716 8097

Tapaamisiin!