Palvelut
Juhlat
Aukioloajat

Avoinna näytösten mukaan.

Yhteystiedot

Lappeenrannan kaupunginteatteri

Kaivokatu 5

53100 Lappeenranta

myyntipalvelu.lpr-imatra@fazer.fi

puh. 040-716 8097 , myyntipalvelu ma-pe klo 9-16

RSS Ravintolan ruokalistat
Tulosta
{{lunchMenu.Title}}

Draamaa ja leivoksia

Lappeenrannan uuden kaupunginteatterin ravintolapalveluista vastaa Fazer Food Services. Teatterinäytelmien väliaikojen tarjoilut ovat ammattitaitoisen henkilökuntamme käsialaa. Väliaikojen lisäksi voit nauttia ennen ja jälkeen esitysten suolaisia ja makeita leivoksia tai vaikkapa lasillisen viiniä.

Kiireettömän ja soljuvan teatteri-illan varmistat varaamalla myyntipalvelustamme etukäteen itsellesi sopivan väliaikatarjoilun. Älä turhaan kuluta aikaasi jonottamalla, vaan keskity vaikka keskustelemaan näytelmästä muiden kanssa. Uusi kaupunginteatteri sijaitsee kauppakeskus IsoKristiinan kolmannessa kerroksessa. Kauppakeskuksesta on helppo poiketa teatterin tiloihin kesken ostospäivän. Teatterin tiloja on mahdollista vuokrata teatteritoiminnan lisäksi muihinkin tilaisuuksiin.

Kauppakeskuksen sijainti on loistava sekä omalla autolla kulkeville että julkisia liikennevälineitä käyttäville. Lämmintä parkkitilaa on alakerroksissa 550 autolle. Rautatie- ja linja-autoasemat sijaitsevat kävelymatkan päässä