Palvelut
Auditorio
Juhlat
Kokoustiloja
Lounas
Sauna
Take Away
Aukioloajat

25. - 29.6. lounas klo 11-13 

Ravintola Pääposti on kiinni 2.7. - 5.8.2018.

Puuroaamiainen 5,00 €. Tarjolla arkisin klo 8.00 - 9.30.

Ravintola Pääpostin lounas arkisin
klo 11.00-13.30
Lounasbuffet 10,40€

Pääpostin vastaanotto 8.00-15.00
Puh. 020 729 6712
paaposti@fazer.fi

 

Yhteystiedot

Ravintola Pääposti

Mannerheiminaukio 1 B

00100 Helsinki

Saapumisohjeet ravintolaan:

Ravintola Pääpostin sisäänkäynti sijaitsee Postitalossa, Mannerheiminaukiolla, Kiasmaa vastapäätä. Ulko-ovet ovat keskellä rakennusta. Ulko-ovista oikealla puolella löytyy lounasravintola ja vasemmalle puolelle jää kokouspuolen vastaanotto. Tervetuloa!

RSS Ravintolan ruokalistat
Tulosta
{{lunchMenu.Title}}

Ainutlaatuiset puitteet, ainutlaatuinen sijainti Helsingin postitalossa.

Ravintola Pääposti tarjoaa herkulliset ja laadukkaat tarjoilut kokouksiin, juhliin sekä edustustilaisuuksiin hurmaavassa funkkistalossa. Tyylikkäät tilamme sekä kaupungin kattojen yllä sijaitseva edustussaunamme sopivat erinomaisesti neuvottelujen tai tunnelmallisten illanistujaisten pitopaikaksi. Voit jättää tapahtuman huoletta käsiimme, ammattitaitoinen henkilökuntamme huolehtii tilaisuutesi toteutuksesta sujuvasti alusta loppuun.

Arkisin ravintolassamme on katettu maukas buffetlounas kaikille hyvän ruoan ystäville. Runsaita lounasvaihtoehtojamme täydentävät monipuoliset salaatti- ja leipäpöydät, joista voit koota mieleisesi annoksen. Meille löytää helposti, sillä Pääposti sijaitsee Helsingin keskustan sydämessä päärautatieaseman ja Kampin keskuksen läheisyydessä. Tervetuloa!

Tilat

Pääpostin lasikattoisessa ja tyylikkäässä juhlasalissa on tilaa 200 - 400 vieraalle, ja hyvin varustelluista kokoushuoneissa on monipuolisia tiloja 4 - 75 henkilön ryhmille. Iso auditorio sopii erinomaisesti seminaaritilaksi 75 osallistujalle.

Neuvottelujen ja tunnelmallisten illanistujaisten upeaksi pitopaikaksi sopii 10. kerroksen edustussaunatila, josta avautuu näkymät Töölönlahdelle. Tyylikkäässä takkahuonetilassa voi seurustelun lomassa nauttia maistuvasta saunatarjoilusta.