Palvelut
A la carte
Aamiainen
Aamiainen ja brunssi
A-oikeudet
Brunssi
Häät
Juhlasali ›
Juhlat
Kakut
Kokoustiloja
Lasilliselle
Lounas
Sauna
Tapahtumat
Aukioloajat

Klubi on kaikille avoin ravintola!

 Aukioloajat Syyskaudellamme 1.9. alkaen

Ti-Pe 10-18

Keittiö suljetaan pääsääntöisesti tuntia ennen sulkemisaikaa. Poikkeuksena tilaukset.

 Muina aikoina olemme auki tilauksesta.

Myyntipalvelumme palvelee puhelimitse ja sähköpostitse

ma-pe klo 10-15


Tervetuloa!Yhteystiedot

Suomalainen Klubi - Svenska Klubben

Eteläranta 10

28100 Pori

Ota yhteyttä! puh. 02 6340 200
suomalainenklubi@fazer.fi

RSS Ravintolan ruokalistat
Tulosta
{{lunchMenu.Title}}

Historian havinaa ja hyviä makuja

Luonnonkauniin Kokemäenjoen äärellä sijaitseva ravintola Suomalainen Klubi – Svenska Klubben on vaalinut juhla- ja ruokakulttuuria ansiokkaasti vuosikymmeniä. Ainutlaatuinen yli 160-vuotias päärakennus, saunatalo, talliravintola ja kaunis kesäpiha tarjoavat tyylikkäät puitteet erilaisista yritystilaisuuksista pienimuotoisiin ja lämminhenkisiin perhejuhliin. Kokoukset ja tapaamiset sujuvat luontevasti rauhallisissa kabinetti- ja juhlatiloissamme Kirjurinluotoa vastapäätä.

Suunnittelemme ja toteutamme herkulliset tarjoilut niin kokous-, illallis- kuin merkkipäiväjuhliin teemanne ja toiveidenne mukaisesti. Tervetuloa arkipäivisin Klubin kauniisti katettujen lounaspöytien ääreen!

Tilat

Hyvin varustellut kokous- ja juhlatilamme muuntuvat muutaman hengen tapaamisesta suuriin tilaisuuksiin. Tyylikkäässä juhlasalissamme on istumapaikka 120 vieraalle ja klubisalissa 62 henkilölle. Kaunis terassi, vehreä piha-alue ja tanssilattia tarjoavat lisätilaa riemukkaiden hää- ja merkkipäiväjuhlien viettäjille.

Klubin edustavat saunatilat tarjoavat oivan paikan mukavaan illanviettoon. Tiloissa rentoutuu 30 vierasta kerrallaan. Suussa sulavista saunaruoista ja virkistävistä juomista huolehtii osaava henkilökuntamme toiveidenne mukaan.