Palvelut
Aamiainen ja brunssi
A-oikeudet
Auditorio
Juhlapalvelu
Juhlat
Kahvila
Kokoustiloja
Lounas
Sauna
Take Away
Aukioloajat

ma-pe 8.00-14.30

Puh. 020 729 6696
pripoli@amica.fi

Yhteystiedot

Pripoli

Tiedepuisto 4

28600 Pori

RSS Ravintolan ruokalistat
Tulosta
{{lunchMenu.Title}}

Näyttävät tilat, kattavat palvelut

Ravintola Pripoli Porin teknologiakeskuksen tiedepuistossa tarjoaa monipuoliset, modernit ja hyvin varustellut tilat muutaman hengen tilaisuuksista jopa satojen vieraiden seminaareihin, konsertteihin ja edustustilaisuuksiin.

Osaava henkilökuntamme toteuttaa laadukkaat tarjoilut toiveidenne mukaan sekä yritys- että perhejuhliin, henkilöstöpäivään tai rentoon saunailtaan. Monipuoliset ja maukkaat kokoustarjoilumme huolehtivat vieraiden vireystasosta pitkin päivää taklaten palaveripuutumisen. Ravintolamme tarjoaa arkipäivisin herkullisen lounasbuffetin salaatti- ja leipäpöytineen. Tervetuloa Pripoliin!

Tilat

Pripolista löytyy muunneltavia tiloja erikokoisiin, myös vaativiin yritystilaisuuksiin. Isossa auditoriossa on istumapaikka 420 osallistujalle ja kokoustiloissa 10-40 osallistujalle. Kaikissa tiloissamme on erinomainen kokousvarustelu kuten langaton internetyhteys, videotykki, valkokangas, kannettava PC sekä fläppitaulu.

Rentoudu miellyttävissä sauna- ja takkatiloissamme kokouspäivän päätteeksi raikkaita saunajuomia ja maukasta iltapalaa nauttien. Osaava henkilökuntamme huolehtii saunavieraiden viihtyvyydestä. Saunatiloihimme mahtuu 19 vierasta kerrallaan.