Onnistuneeseen kokouspaikan valintaan vaikuttavat hyvä sijainti, sujuva palvelu, nykytekniikalla varustetut kokous- ja ryhmätyötilat sekä maukkaat ja vireystilaa ylläpitävät tarjoilut. Teknologiakeskuksen tiedepuistossa sijaitsevassa ravintola Pripolissa kaikki onnistuneen tapahtuman osat ovat tasapainossa.

Pripoli on moderni kokouspaikka, jossa riittää tilaa usealle samanaikaiselle tapahtumalle tai suuremmalle kokoukselle. Erikokoiset ja tasokkaat kokoustilat sekä suuri auditorio sopivat muutaman hengen tilaisuuksista jopa satojen vieraiden seminaareihin, konsertteihin ja edustustilaisuuksiin. Monikäyttöinen tapahtuma-aula toimii erinomaisesti näyttelytilana.

Kaikissa tiloissa on erinomainen kokousvarustelu, mm. langaton internetyhteys, videotykki, valkokangas, äänentoistojärjestelmät ja langattomat mikrofonit, kannettava PC sekä fläppitaulut. Tekniikkahenkilö päivystää talossa tapahtuman ajan ja opastaa laitteiden käytössä. Teknisten varusteiden lisäksi kokoustiloissa on miellyttäviä sohvia ja raheja, joita voi hyödyntää ideariihien ja ryhmätöiden tarpeisiin. Tilat ovat toistensa läheisyydessä, joten työskentely ja paikan vaihtaminen sujuvat vaivattomasti. Auditoriossa on suuri esiintymislava ja istuinpaikkojen yhteydessä esiin otettavat muistiinpanotasot.

Riittävät tauot kokouspäivän aikana lisäävät luovuutta ja avaavat mahdollisuuksia vapaamuotoiseen keskusteluun. Jo yli kahden tunnin kestävä kokousjakso laskee osallistujien keskittymiskykyä huomattavasti. Fazerin keittiömestareiden kehittämät monipuoliset ja hyvinvointia edistävät kokoustarjoilut on suunniteltu pitämään vireystaso tasaisena pitkin kokouspäivää.