Palvelut
Aamiainen ja brunssi
Juhlapalvelu
Kahvila
Kokoustiloja
Lounas
Sauna
Take Away
Kakut
Aukioloajat

Avoinna

ma-pe klo 8.00-16.00 

Lounas
ma-pe klo 11.00-13.30

Kelan tukema opiskelijalounas 

ma-pe klo 13.30-15.00

 

 

 

 

Yhteystiedot

Ravintola Fiilu

Piippukatu 11

40100 Jyväskylä

Puh. 040 668 4475
ravintola.fiilu@fazer.fi 

RSS Ravintolan ruokalistat
Tulosta
{{lunchMenu.Title}}

Ravintola Fiilu on uusi herkullisen ruuan ja hyvän palvelun lounasravintola ja kahvila Kielo Office Solutionsin tiloissa Jyväskylässä. Jo vuodesta 1891 Fazer on tarjonnut makuelämyksiä, pieniä mielihyvän hetkiä ja reipasta palvelua. Jatkamme samalla reseptillä.

 

 

Lounas

Tarjoamme herkullisia lounasvaihtoehtoja, joita täydentävät raikas salaattipöytä ja runsas leipäpöytä. Valikoimastamme löytyy vaihtoehtoja niin kotiruuan, kasvisruuan kuin kansainvälisten makujenkin ystäville.

Street gourmet -grilli, jossa valmistetaan herkullisia annoksia sesongin parhaista raaka-aineista. Kokki valmistaa yksilölliset annokset aina pariloidusta maksasta, kala-annoksiin ja hampurilaisiin.

Kelan tukema opiskelijalounas klo 14:00-16:00 2,60€

Take away

Meiltä voit ostaa päivittäin mukaan lounasruokaa, tuoretta leipää ja leivonnaisia. Ilahduta kotiväkeä tai tarjoa vieraille!

Café
Ravintolan yhteydessä toimii kahvila. Voit viettää virkistävän tuokion nauttimalla monipuolisesta kahvi-, tee ja leivonnais-valikoimasta. Smoothiet, välipalat ja tuoremehut tuovat hyvinvointia niin aamuun kuin iltapäivään.

Kokoukset, tilaisuudet ja juhlapalvelut

Hoidamme tilauksesta kokouskahvitukset ja tasokkaat tarjoilut edustukseen ja kokouksiin. Tarjoilujen tilaukset hoituvat Kielo Office Solutionsin aulapalvelun kautta. Lisäksi ravintolaa voi tilata yksityistilaisuuksiin iltaisin ja viikonloppuisin. Ravintola tarjoaa monipuoliset puitteet niin cocktail-, kutsuvieras- kuin juhlatilaisuuksiinkin. 

Tilat
Viihtyisät ravintolatilamme muuntuvat tilaisuuden tai teeman mukaan. Ravintolassamme on 179 asiakaspaikkaa.