Palvelut
Juhlat
Kokoustiloja
Lounas
Take Away
Aukioloajat

ma-pe 8.00-16.00

Puh. 0400 489 725
koskela@amica.fi

Yhteystiedot

Ravintola Koskela

Koskelankuja 1

45700 Kuusankoski, Kouvola

RSS Ravintolan ruokalistat
Tulosta
{{lunchMenu.Title}}

Upeat juhlatilat luonnonkauniissa ympäristössä

Ainutlaatuinen ja historiallinen, arkkitehti Arne Helanderin suunnittelema miljöö Kymijoen läheisyydessä sijaitsee reilun tunnin matkan päässä Helsingistä. Laadukkaat tilat sopivat erinomaisesti liittopäivien, puoluekokousten, neuvotteluiden ja yritystilaisuuksien sekä lämminhenkisten hää- ja perhejuhlien pitopaikaksi.

Tyylikkään ravintola- ja juhlasalin sekä viehättävän kahvilasalin lisäksi tilaisuudet voivat jatkua lämpimänä kesäaikana myös kauniilla ulkoterassilla. Tunnelmallisessa näyttämötilassa on hurmaavat puitteet erilaisille esityksille ja ohjelmanumeroille. Osaava juhlapalvelumme räätälöi tilaisuuteenne herkullisen ruokatarjoilun toiveidenne ja teemanne mukaan. Arkisin ravintola tarjoaa maukkaan ja monipuolisen lounaan, muina aikoina olemme avoinna tilauksesta.

Tilat

Ravintola Koskela tarjoaa upeat tilat suurillekin tapahtumille. Näyttävään ravintolasaliin mahtuu 220 vierasta istumaan ja cocktailtilaisuus järjestyy 300 vieraalle. Pieni juhlasali on sopiva 65 vieraalle ja kahvilasalissa on 60 istumapaikkaa. Lisätilaa löytyy terassilta. Pihalla on runsaasti pysäköintitilaa.