Palvelut
Aamiainen ja brunssi
Auditorio
Juhlat
Kahvila
Kokoustiloja
Lounas
Take Away
Aukioloajat

Ma-Pe kello 8.30-15.00

Lounas tarjolla kello 11.00-14.00

Muina aikoina tilauksesta.

Voiton väki viettää joululomaa 21.12.2019-1.1.2020

Avaamme jälleen 2.1.2020

P. 03 783 1183

voitto@fazer.fi

Yhteystiedot

Ravintola Voitto

Salpausselänkatu 8

15110 Lahti

 

 

RSS Ravintolan ruokalistat
Tulosta
{{lunchMenu.Title}}

Huipputilat hyppyrimäen juurella

Ravintola Voitto toimii laadukkaana lounas- ja tilausravintolana upeassa Lahden Urheilukeskuksessa. Tiloissamme voitte järjestää pienimuotoisia tai useamman sadan vieraan yritystilaisuuksia ja lämminhenkisiä perhejuhlia. Näkymä ravintolasalista valaistulle hyppyrimäkialueelle on huikea ja luo tilaisuuteen ainutlaatuisen tunnelman.

Toteutamme laadukkaat tarjoilut tapahtumaanne ammattitaidolla ja toiveidenne mukaisesti. Arkisin ravintolassamme tarjoillaan kolme herkullista lounasvaihtoehtoa ja ateriaa täydentävät raikas salaattipöytä sekä monipuolinen leipäpöytä. Iltaisin ja viikonloppuisin olemme avoinna tilauksesta. Tervetuloa viihtymään Voittoon!

Tilat

Kansainvälisten talvitapahtumien keskiössä sijaitsevan ravintolan viihtyisät kokous-, koulutus- ja juhlatilat sopivat yritystapahtumiin sekä rentoihin merkkipäivä- ja perhejuhliin. Ravintolasalissa on 120 istumapaikkaa ja cocktailtilaisuuksia voidaan järjestää jopa 250 vieraalle. Isoon auditorioon sekä alakerran tilausravintolaan mahtuu molempiin 80 osallistujaa. Auditoriomme tarjoaa hyvin varustellut ja modernit puitteet seminaareille ja koulutustilaisuuksiin.

Hiihtomuseon toimintaosastolta löytyy mäkihyppysimulaattori, jossa voi turvallisesti kokeilla, miltä tuntuisi hypätä Lahden suurmäestä. Museosta löytyy elokuvallinen Salpausselkä elää -mediaseinä ja Lahti kansainvälinen hiihtokaupunki näyttely.


http://www.lahdenmuseot.fi/museot/fi/hiihtomuseo