Palvelut
A-oikeudet
Juhlasali ›
Juhlat
Kokoustiloja
Aukioloajat

Avoinna konserttiaikojen mukaisesti sekä tilauksesta

Yhteystiedot

Snellman-sali

Vingenkatu 18

67101 Kokkola

040 6618 225

snellman@amica.fi

RSS Ravintolan ruokalistat
Tulosta
{{lunchMenu.Title}}

Korkeatasoiset puitteet, upeat palvelut 

Snellman-salissa kulttuurin ystävä nauttii erinomaisen konserttisalin akustiikasta ja näyttävästä ravintolaympäristöstä. Ravintolamme on avoinna konsertti-iltoina sekä muiden tapahtumien yhteydessä järjestäjän toiveiden mukaisesti. Pysäköintitilaa on runsaasti.

Suunnittelemme ja toteutamme salin viihtyisiin ravintola- ja aulatiloihin laadukkaat tarjoilut toiveidesi mukaan niin messutilaisuuksiin, seminaarien lomaan, rentoon buffetpöytään tai perhe- ja yritysjuhliinkin. Konserttien väliaikatarjoilut ja ensiluokkaiset Show & Dinner -esityksemme saavat vieraat viihtymään. Tervetuloa nauttimaan, tarjoamme elämyksiä kaikille aisteille!

Tilat

Snellman-salissa järjestät näyttävät konsertti- ja kokoustilaisuudet sekä yritys- ja perhejuhlat. Konserttisalissa on 600 istumapaikkaa ja näkyvyys sekä kuuluvuus ovat myös salin takaosassa erinomaiset. Illallisvieraille istumapaikkoja on 400.

Salin lisäksi aula- ja ravintolatiloja on mahdollista vuokrata joko yhdessä tai erikseen erilaisiin tilaisuuksiin kuten messutapahtumiin, kokouksiin ja konferensseihin. Snellman-salin viereisessä tyylikkäässä ravintolasalissa on tilaa 150 vieraalle. Vaatesäilytys sekä lipunmyynti sijaitsevat aulatiloissa.