Palvelut
Auditorio
Juhlat
Kahvila
Kokoustiloja
Lounas
Take Away
Aukioloajat

ma-pe 8.00-14.15

Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Yhteystiedot

Tietoteknia

Savilahdentie 6 L 4

70210 Kuopio

Puh. 020 729 6727
teknia@amica.fi

RSS Ravintolan ruokalistat
Tulosta
{{lunchMenu.Title}}

Ensiluokkaiset palvelut, viehättävä sijainti

Ravintola Tietoteknia tarjoaa laadukkaita kokous-, juhla- ja lounaspalveluja Tiedelaakson vehreällä yliopistoalueella Kuopiossa. Valoisat ja modernit tilamme muuntuvat isoista yritystilaisuuksista vapaamuotoisiin luento- ja seminaaritilaisuuksiin sekä iloisiin perhe- ja karonkkajuhliin. Järjestämme ammattitaidolla sekä pienet kokouskahvitukset että tyylikkäät ruokatarjoilut yli sadalle vieraalle toiveidenne ja teemanne mukaan.

Katamme ravintolaamme myös maukkaan ja monipuolisen lounasbuffetin salaatti- ja leipäpöytineen jokaisena arkipäivänä. Herkullisesta valikoimastamme löytyy vaihtoehto sekä koti- että kasvisruokien ystäville. Tervetuloa lounaalle!

Tilat

Muuntautuvat tilamme soveltuvat erinomaisesti niin yritys- kuin perhejuhlienkin pitopaikaksi. Kauniissa ravintolasalissamme on vieraille 150 istumapaikkaa.

Erikokoiset neuvottelutilamme sopivat 8-24 henkilön tilaisuuksiin. Yliopiston koulutustiloissa on mahdollisuus järjestää 10-50 henkilön tilaisuuksia, ja isossa auditoriossamme on istumapaikka 170 osallistujalle.