Palvelut
Aamiainen ja brunssi
A-oikeudet
Auditorio
Juhlat
Kahvila
Kokoustiloja
Lounas
Take Away
Aukioloajat

Ravintola on avoinna arkisin klo 7.45 - 16.00.

Aamiaista on tarjolla klo 7.45- 9.30.

Linjastolounasta on tarjolla klo 10.30- 13.30.

Salaattibaarissa palvelemme klo 10.30-14.30.

Bistro on avoinna klo 10.30 - 14.00.


Take awaysta voit  ostaa ruokaa, kakkuja, makeita ja suolaisia herkkuja mukaan! Käy tästä sisään verkkokauppaan!

 

Yhteystiedot

Valtatie 30

Hatanpään valtatie 30
33100 Tampere
valtatie30@fazer.fi
Puh. 044 710 9464

RSS Ravintolan ruokalistat
Tulosta
{{lunchMenu.Title}}

Kattavat palvelut, tyylikkäät tilat

Ravintola Valtatien laadukkaat ravintola- ja kokouspalvelut löytyvät Tampereen keskustan läheisyydestä hyvien kulkuyhteyksien varrelta. Viihtyisät ja uudistetut tilat sopivat päivittäisiin kokoushetkiin sekä juhlavien iltatilaisuuksien pitopaikaksi. Iso auditorio täyttää nykypäivän vaatimukset näyttävien yritysjuhlien, konferenssien ja seminaarien järjestämiseen.

Osaava henkilökuntamme hoitaa kokouskahvitukset ja laadukkaat edustustarjoilut toiveidenne mukaisesti tilaisuuden koosta riippumatta. Arkipäivisin toimimme laadukkaana lounasravintolana. Iltaisin ja viikonloppuisin olemme avoinna tilauksesta. Tervetuloa viihtymään!

Tilat

Valtatie 30 tarjoaa modernit ja tasokkaat tilat pienistä tilaisuuksista useamman sadan vieraan tapahtumiin. Ravintolasali tarjoaa valoisat ja viihtyisät puitteet ja istumapaikan 550 vieraalle ja cocktailtilaisuus järjestyy jopa 700 osallistujalle.  Auditorio, johon mahtuu istumaan 200 henkilöä, soveltuu erinomaisesti kokousten, koulutustilaisuuksien ja erilaisten yritysjuhlien järjestämiseen. Tiloissa on langaton internetyhteys, projektori tai HD-näyttö, konferenssipuhelin, Apple TV ja digiboksi (paitsi nh 7 ja nh 15). PS 4 on lainattavissa vastaanotosta kuittausta vastaan.