Palvelut
Häät
Juhlat
Kahvila
Kokoustiloja
Lounas
Aukioloajat

Avoinna:

Lomailemme 2.7-6.8.-18. Tervetuloa 6.8 lounaille jälleen.

Hyvää kesää !

 

Tietosuoja Fazer 

Yhteystiedot

Ravintola Vitriini

Läntinen Aleksanterinkatu 1

06100 Porvoo

Ravintola Vitriini   p.040 8236 883
Kokous- ja tapahtumajärjestelyiden osalta, ota yhteyttä Taidetehtaan myyntipalveluuun p. 050 564 8776 tai myyntipalvelu@taidetehdas.fi (ma-pe 8–16)

RSS Ravintolan ruokalistat
Tulosta
{{lunchMenu.Title}}

Taidetta, tapahtumia ja maukasta ruokaa!

Ravintola Vitriini tarjoaa laadukkaita lounas- ja tilausravintolapalveluita ainutlaatuisessa tehdasmiljöössä Taidetehtaalla Porvoossa. Eri taiteenalojen kohtaamispaikalla sijaitsee myös taidelainaamo, elokuvateatteri, tanssiopisto sekä taiteilijoiden ateljeetiloja. Monipuolisia taidetapahtumia järjestetään ympäri vuoden. Tyylikkäissä tiloissamme voitte järjestää pienimuotoisia kokouksia tai useamman sadan vieraan yritystilaisuuksia. Meillä voitte järjestää myös perhejuhlia. Arkipäivisin ravintolamme kattaa monipuolisen lounaan kaikille hyvän ruoan ystäville. Ensiluokkaisesta buffetpöydästämme voi koota lautaselle maistuvan makupaletin, oman maun mukaan. Herkullisia lounasvaihtoehtojamme täydentävät aina tuore salaattipöytä ja runsas leipävalikoima.

Taidetehtaalle on helppo tulla paikallisbussein, autoillen tai kävellen.Taidetehtaan lämpimässä pysäköintihallissa ja pihalla on runsaasti pysäköintitilaa autoileville asiakkaillemme.

               Pääset Porvoon vanhaan kaupunkiin kävellen
                             kaunista Porvoonjoen vartta pitkin 

Tervetuloa nauttimaan hyvästä ruoasta ja sydämellisestä palvelusta taiteen keskelle!

 Kuvat: Taidetehdas, www.taidetehdas.fi