Valitse osio:
Palvelut
A la carte
Aamiainen ja brunssi
A-oikeudet
Kahvila
Lasilliselle
Lounas
Ravintola
Aukioloajat
Maanantai - perjantai 11:00 - 19:00
Lauantai 11:00 - 17:00
Sunnuntai 12:00 - 16:00

020 729 6803
f8@fazer.fi

 

Hyvät asiakkaamme, Fazer 8th Floor  on suljettuna toistaiseksi 27.03.2020 alkaen.


Todennäköisesti olemme suljettuna 31.5.2020 saakka.
Terveyttä & aurinkoista kevättä kaikille ja lämpimästi tervetuloa kun avaamme jälleen.

Yhteystiedot

Fazer 8th Floor

Aleksanterinkatu 52

00100 Helsinki

RSS Ravintolan ruokalistat
Tulosta
{{lunchMenu.Title}}

Fazerin ravintolamaailma Helsingin keskustan Stockmannin kahdeksannessa kerroksessa nostaa makuelämykset ja kohtaamiset arjen yläpuolelle.

Fazer Café on keskeinen taukopaikka suolaiselle, makealle ja hyvälle seuralle. Jos et osaa päättää nauttisitko seurasta vai tarjonnasta, valitse molemmat.

FOOD MARKET  
Rento ruokatori tarjoilee houkuttelevia makuelämyksiä salaattibaarin monipuolisista salaateista street food -herkkuihin kuten burgereihin sekä bowl-annoksiin. Maanantaista lauantaihin tarjolla klo 10.30 alkaen lounas, johon kuuluu salaatti, lämminruoka ja keitto.  Tervetuloa herkuttelemaan aamusta iltaan - vaikka shoppailun lomassa tai lounasaikaan!

CHAMPAGNE Yksin, kaksin, kavereiden kesken tai työporukalla – legendaksi muodostuneen laatusamppanjan keskeiselle kohtaamispaikalle tuova baari kutsuu asiakkaansa kohottamaan lasin ja nauttimaan ylellisestä tunnelmasta. Lauantai-aamuisin tarjolla kupliva samppanja-brunssi.

À LA CARTE tarjoaa teemoja vuoden ympäri sesonkien mukaan. Skandinaavinen menu on rakennettu huolella.  Maanantaista perjantaihin myös kolmen ruokalajin business lounas sekä sunnuntaisin herkullinen brunssi.

 

Varaa pöytä