Ainekset

kahdelle

  • 2 dl Fazer Gluteeniton Maistuvampi kaurapuuroa
  • 2 dl gluteenitonta Fazer Aito Kaurajuomaa
  • 3–4 dl vettä
  • ripaus suolaa
  • tarjoiluun esimerkiksi kanelibanaaneja, Alku Uuniomena -hilloa, hampunsiemeniä ja kanelia

Kanelibanaanit

  • 1 banaani
  • 1 tl kookosöljyä tai voita
  • 2 tl vaahterasiirappia tai hunajaa
  • ½ tl kanelia

Tee näin

  1. Mittaa kattilaan kaurahiutaleet, kaurajuoma ja vesi ja sekoita. Kiehauta ja anna hautua pienellä lämmöllä noin viiden minuutin ajan, kunnes puuro on tekeytynyt. Lisää nestettä tarpeen mukaan. Sekoita lopuksi joukkoon suola.
  2. Leikkaa banaani kahtia ja puolita se myös pituussuunnassa. Kuumenna paistinpannu ja lisää pannulle öljy, siirappi ja kaneli. Pyörittele banaanit seoksessa ja paista keskilämmöllä muutaman minuutin ajan kummaltakin puolelta, kunnes banaanit ovat selvästi pehmenneet.
  3. Jaa puuro kahteen kulhoon ja lisää puuron päälle kanelibanaanit, Alku Uuniomena -hilloa, hampunsiemeniä sekä ripaus kanelia. Tarjoa ja nauti!

Lisää herkullisia ohjeita: @tuuliatalvio