Ainekset

1 viipale Fazer Paahtoleipää
¾ dl munakokkelia
½ dl paahdettuja herkkusieniä
1 rkl öljyä
½ tl suolaa
3-4 viipaletta paahdettua kesäkurpitsaa
hyppysellinen krassia koristeeksi

Paahdetut herkkusienet
0,2 kg herkkusieniä
1 rkl ruokaöljyä
½ tl suolaa

Paahdettu kesäkurpitsa
1 kesäkurpitsa, noin 0,3 kg
2 rkl ruokaöljyä
1 tl suolaa

Munakokkeli
2 kananmunaa
½ dl kuohukermaa
½ tl suolaa
1 rkl ruokaöljyä kypsentämiseen

Tee näin

Paahda kesäkurpitsat ja herkkusienet, valmista munakokkeli ja paahda leipä. Tarjoa leipä hieman lämpimänä: nosta kokkeli leivän päälle, annostele sienet ja kesäkurpitsaviipaleet kokkelin päälle. Koristele esimerkiksi krassilla.

Paahdetut herkkusienet
Pilko herkkusienet neljään osaan, sekoita niihin öljy ja suola ja levitä ne uunipellille leivinpaperin päälle. Paahda sieniä uunissa 225 °C noin kymmenen minuuttia, tai kunnes sienet ovat saaneet väriä ja kuivuneet hieman.

Paahdettu kesäkurpitsa
Leikkaa kesäkurpitsa noin 0,5 cm viipaleiksi, sekoita öljy ja suola ja levitä viipaleet uunipellille leivinpaperin päälle. Paahda kesäkurpitsaa uunissa 250 °C noin viisi minuuttia, tai kunnes viipaleet ovat saaneet ruskeaa väriä ja kuivuneet hieman.

Munakokkeli
Sekoita ainekset yhteen ja kypsennä paistinpannulla tai kasarissa hellalla keskilämmöllä, sekoita munamassaa kypsennyksen ajan, kunnes kananmuna on hyytynyt. Jos valmistat kokkelia suurelle joukolle, voit myös kypsentää sen uunivuoassa: voitele vuoka, kaada massa siihen, peitä vuoka kannella tai foliolla ja kypsennä massan paksuudesta riippuen 15-30 minuuttia 90 °C.