
Ainekset
1 | Paesano-leipä |
noin 0,8 l | valmista tomaatti-vuohenjuustokeittoa |
noin 200 g | Härkistä tai |
300 g | paahdettua palvikylkeä |
Voit käyttää myös 0,7 l tomaattikeittoa ja lisätä siihen 100 g vuohenjuustoa, pehmeää tuorejuustoa tai raastettua kovempaa juustoa. |
Tee näin
- Leikkaa kauttaaltaan leivän päältä noin 1,5-2 cm viipale ja koverra leivän sisus pois kuoresta.
- Revi leivän sisus peukalonpään kokoisiksi paloiksi ja paahda ne uunissa tasaisen ruskeiksi.
- Leikkaa palvikylki n. ½ cm kokoisiksi kuutioiksi ja paahda ne pannulla tai uunissa ruskeiksi, valuta niistä rasva pois ja nosta kuutiot keittiöpaperin päälle kuivumaan ja jäähtymään.
- Valmista keitto, kaada se tyhjään leipäkuoreen ja ripottele pinnalle paahdettu-ja leipäkuutioita ja härkistä tai palvikylkikuutioita. Pinnalle voi ripotella myös hienonnettuja yrttejä.
Muista syödä leipä, kun se on lakannut palvelemasta keittokulhona!