
Ainekset
Resepti on 8:lle
400 g | siikafile |
¼ osa (n. 100g) | kurkku |
50 g | pakaste tyrnimarjoja |
1 rkl | hienonnettu punasipuli |
2 rkl | hienonnettu, tuore ruohosipuli |
Mausteliemi
2 rkl | limemehu |
1,5 tl | suola |
1-2 tl | tabasco |
2 tl | oliiviöljy |
Tee näin
Poista siikafileestä nahka ja kuutioi pieniksi kuutioiksi.
Kuori kurkku ja halkaise pituussuunnassa ja kuutioi saman kokoiseksi tyrnimarjan kanssa. Hienonna punasipuli ja ruohosipuli. Sekoita keskenään siika, kurkku, tyrnimatja ja sipulit.
Mausteliemi
Sekoita keskenään limemehu, suola ja tabasco. Sekoita mausteliemi kalojen joukkoon noin 45 minuuttia ennen tarjoilua. Anna kalojen maustua 30 minuuttia ja sekoita joukkoon oliiviöljy.