Ainekset (4 annosta)

4 viipaletta Fazer Puikula Pehmeämpi Kaura -leipää
1 kukkakaali
voita kukkakaalin paahtamiseen
2 dl parmesan-juustoa
koristeeksi ruohosipulia

Tee näin

Paahda kokonainen kukkakaali uunissa kypsäksi. Voit myös halutessasi paloitella kukkakaalin jo ennen paahtamista. Aseta kukkakaali uunivuokaan ja voitele se voilla. Paahda uunissa 200 asteessa noin 25 minuuttia. Anna jäähtyä hieman ja paloittele siitä pienempiä paloja, esim. yksittäisiä kukintoja.

Silppua ruohosipuli pieneksi silpuksi. Paahda Puikula-leivät ja voitele ne pienellä määrällä voita. Kokoa paahdetut kukkakaalit leivän päälle ja raasta parmesan-juustoa kukkakaalien päälle. Koristele silputulla ruohosipulilla.