Ainekset (4 annosta)

4 viipaletta Fazer Puikula Pehmeämpi Kaura -leipää
4 dl riisipuuroa
noin 20 kuivattua luumua
kourallinen manteleita
koristeeksi kanelia ja sokeria maun mukaan

Riisipuuro

1,5 dl vettä
3,5 dl maitoa
3/4 dl puuroriisiä
suolaa maun mukaan

Tee näin

Keitä ensimmäiseksi riisipuuro. Lisää kiehuvaan veteen puuroriisit ja sekoita, kunnes vesi on imeytynyt riiseihin. Lisää maito joukkoon ja sekoita, kunnes puuro alkaa kiehua. Hauduta tämän jälkeen puuroa noin 40 minuutin ajan välillä sekoittaen, ettei puuro pala pohjaan. Mausta puuro lopuksi suolalla makusi mukaan. Puuron voi tehdä valmiiksi jo aikaisemmin esimerkiksi edellisenä päivänä.

Nostele valmis riisipuuro leipien päälle. Koristele kuivatuilla luumuilla ja manteleilla. Ripottele lopuksi pinnalle kanelia ja sokeria makusi mukaan.