Ainekset

5-6 annosta
15 min

5 dl Fazer Aito Kauravispiä (tai vispikermaa)
1 vaniljatanko
0,5 dl sokeria
0,5 l tuoreita mansikoita
0,5 l tuoreita vadelmia
5 Kismetiä
mintun lehtiä

Tee näin

1. Halkaise vaniljatanko pituussuunnassa kahtia ja kaavi veitsen tylsällä
puolella sen siemenet talteen. Lisää siemenet yhdessä sokerin kanssa Kauravispin sekaan ja vatkaa kuohkeaksi.
2. Kasaa Kismess kerroksittain levittämällä Kauravispiä suuren kulhon tai yksittäisten
pienten kulhojen pohjalle ja asettelemalla kokonaisia tai puolitettuja mansikoita
sen päälle. Levitä lisää Kauravispiä mansikoiden päälle ja päällystä se tällä kertaa
murretuilla Kismet-paloilla. Lisää vielä yksi kerros Kauravispiä ja koristele pinta
vadelmilla. Asettele Kismet-paloja kulhon reunoille ja viimeistele Kismess mintun
lehdillä.