Ainekset

Kirsikka-Omar hilloke

1 pussi Omar-karkkeja
500 g kirsikoita
1 rkl perunajauhoja
2 rkl sokeria

Gluteenittomat letut

5 dl maitoa
1 kananmuna
1 tl suolaa
1,5tl sokeria
2 dl gluteeniton vaalea jauhoseos
  voita paistamiseen

Tee näin

Tee Omar-kirsikkahilloke näin

- Huuhtele kirsikat ja poista kivet
- Lämmitä kirsikat kattilassa ja lisää Omar-kermatoffeet ja sokeri
- Kun Omar-kermatoffeet ovat sulaneet kirsikoiden joukkoon, anna seoksen kiehua noin 5 minuuttia
- Lisää perunajauho seokseen koko ajan sekoittaen. Kuumenna kunnes seos pulpahtaa ja siirrä kattila jäähtymään

Valmista gluteenittomat letut näin

- Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna taikinan tekeytyä 30 min.
- kuumenna paistinpannu tai muurinpohjapannu
- lisää nokare voita pannulle ja kaada lettutaikinaa pannulle
- paista kunnes lettu on kypsynyt ja saanut kauniin paistopinnan

Tarjoile letut vaikkapa kermavaahdon kanssa.

Kokeile myös lettuja Omar-mansikkakastiikkeella.