
Ainekset
Kirsikka-Omar hilloke
1 pussi | Omar-karkkeja |
500 g | kirsikoita |
1 rkl | perunajauhoja |
2 rkl | sokeria |
Gluteenittomat letut
5 dl | maitoa |
1 | kananmuna |
1 tl | suolaa |
1,5tl | sokeria |
2 dl | gluteeniton vaalea jauhoseos |
voita paistamiseen |
Tee näin
Tee Omar-kirsikkahilloke näin
- Huuhtele kirsikat ja poista kivet
- Lämmitä kirsikat kattilassa ja lisää Omar-kermatoffeet ja sokeri
- Kun Omar-kermatoffeet ovat sulaneet kirsikoiden joukkoon, anna seoksen kiehua noin 5 minuuttia
- Lisää perunajauho seokseen koko ajan sekoittaen. Kuumenna kunnes seos pulpahtaa ja siirrä kattila jäähtymään
Valmista gluteenittomat letut näin
- Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna taikinan tekeytyä 30 min.
- kuumenna paistinpannu tai muurinpohjapannu
- lisää nokare voita pannulle ja kaada lettutaikinaa pannulle
- paista kunnes lettu on kypsynyt ja saanut kauniin paistopinnan
Tarjoile letut vaikkapa kermavaahdon kanssa.
Kokeile myös lettuja Omar-mansikkakastiikkeella.