Ainekset

(6 kpl)
1 kpl Fazer Gluteeniton Lehtitaikinaa
  valmista mantelimassaa tai -tahnaa
2 rkl voita
2 rkl fariinisokeria
  mantelilastuja

 

Tee näin

Fazer_Gluteeniton_Lehtitaikina_IMG_0919_smaller.jpg

  1. Sulata Fazer Gluteeniton Lehtitaikina pakkauksen ohjeen mukaan (tunti huoneenlämmössä tai yön yli jääkaapissa).
  2. Avaa lehtitaikina rullalta ja leikkaa kuuteen yhtäsuureen n. neliönmuotoiseen osaan.
  3. Sekoita huoneenlämpöinen voi ja fariinisokeri siten, että niistä muodostuu tasainen massa.
  4. Levitä mantelimassaa n. teelusikallinen kunkin osan keskelle hieman vinottain kulmasta kulmaan, mutta älä täysin kulmiin asti. Ripottele mantelilastuja massan päälle.
  5. Käännä vastakkaiset kulmat keskelle siten, että mantelimassa jää käännettyjen kulmien alle.
  6. Kaada voi-fariinisokerimassaa croissantien päälle.
  7. Ripottele päälle mantelilastuja.
  8. Paista uunissa 170-180 asteessa 12-14 minuuttia tai kunnes pinta saa kauniin ruskean värin.
  9. Viimeistele vielä mantelilastuilla ja tomusokerilla!