
Ainekset
(6 kpl)
1 kpl | Fazer Gluteeniton Lehtitaikinaa |
valmista mantelimassaa tai -tahnaa | |
2 rkl | voita |
2 rkl | fariinisokeria |
mantelilastuja |
Tee näin
- Sulata Fazer Gluteeniton Lehtitaikina pakkauksen ohjeen mukaan (tunti huoneenlämmössä tai yön yli jääkaapissa).
- Avaa lehtitaikina rullalta ja leikkaa kuuteen yhtäsuureen n. neliönmuotoiseen osaan.
- Sekoita huoneenlämpöinen voi ja fariinisokeri siten, että niistä muodostuu tasainen massa.
- Levitä mantelimassaa n. teelusikallinen kunkin osan keskelle hieman vinottain kulmasta kulmaan, mutta älä täysin kulmiin asti. Ripottele mantelilastuja massan päälle.
- Käännä vastakkaiset kulmat keskelle siten, että mantelimassa jää käännettyjen kulmien alle.
- Kaada voi-fariinisokerimassaa croissantien päälle.
- Ripottele päälle mantelilastuja.
- Paista uunissa 170-180 asteessa 12-14 minuuttia tai kunnes pinta saa kauniin ruskean värin.
- Viimeistele vielä mantelilastuilla ja tomusokerilla!