Ainekset

n. 12 kpl pehmeää pullaa

  • 2 kananmunaa
  • n. 2,5 dl maitoa, vettä tai kaurajuomaa
  • 1 pss (11 g) kuivahiivaa
  • 1 pss (450 g) Fazer Gluteeniton Pullajauhoseosta
  • 100 g pehmeää voita tai margariinia
  • gluteenitonta jauhoa leivontaan
  • voiteluun kananmuna
  • pinnalle raesokeria

Tee näin

  1. Sekoita kuivahiiva jauhoseoksen joukkoon. Sekoita kananmunat lämpimään (42 °C) nesteeseen ja lisää jauhoseos. Sekoita ja anna vetäytyä peitettynä n. 30 minuuttia niin, että taikina tiivistyy.
  2. Lisää pehmeä rasva taikinaan ja vaivaa hyvin. Jaa taikina n. 12 yhtä suureen palaan. Pyöritä palat pulliksi gluteenittomien jauhojen avulla ja kohota huoneenlämmössä peitettynä n. 30 minuuttia.
  3. Voitele kananmunalla ja koristele raesokerilla juuri ennen paistoa. Paista kypsäksi 220 °C:ssa 10–15 minuuttia.