Ainekset

Noin 20 kpl

300g Voi
1,5dl Sokeri
1kpl Kananmuna
3/4dl Perunajauho
4,5dl Vehnäjauho
0,5dl Maito / vesi
150g Aprikoosi marmeladi
200g Karl Fazer 47 % Tumma suklaa

Tee näin

Pehmitä voi mikrossa. Vaahdota voi ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää kananmuna. Sekoita perunajauhot ja vehnäjauhot hyvin yhteen. Lisää jauhoseos siivilän kanssa voi-sokerivaahtoon. Lisää lopuksi neste (voit käyttää joko maitoa tai vettä).

Pursota tähtityllalla leivinpaperin päälle kävyn muotoisia pikkuleipiä. Paista 160 asteessa noin 15-20 minuuttia. Anna pikkuleipien jäähtyä. Täytä pikkuleivät marmeladilla. Paina puolikkaat pikkuleivät toisiinsa kiinni. Anna kuivua seuraavaan päivään. 

Sulata suklaa varovaisesti mikrossa. Dippaa käpypikkuleivät suklaassa ja nosta leivinpaperille kuivumaan. Anna jäähtyä niin, että suklaa kovettuu.

Piia Raunio
Piia Raunio
Tuotekehittäjä ja kondiittorimestari