Ainekset

16-20 kpl

  • 1 dl kuohukermaa
  • 200 g tummaa suklaata
  • 2 rkl voita
  • 2 rkl siirappia
  • 2 dl Fazer Alku Piparkakkugranolaa

Koristeluun:

  • 1 dl kaakaojauhetta
  • (kultahippunonparelleja)

Tee näin

  1. Kuumenna kerma kattilassa. Paloittele suklaa joukkoon ja siirrä kattila syrjään liedeltä. Lisää voi ja siirappi, ja sekoita kunnes suklaa on sulanut. Lisää granola ja sekoita tasaiseksi. Anna jähmettyä jääkaapissa noin tunnin ajan.
  2. Pyörittele tryffelimassasta käsin pieniä pyöreitä palloja. Pyörittele makeiset edelleen kaakaojauheessa ja painele pintaan halutessasi koristeeksi kultahippunonparelleja.

 

Vinkki:

Säilytä valmiit tryffelit jääkaapissa, mutta anna niiden temperoitua huoneenlämmössä ennen tarjoilua aina vähintään tunnin ajan.