
Ainekset
(6 kpl)
1 kpl | Fazer Gluteeniton Lehtitaikinaa |
n. 6 tl | paistonkestävää viikunahilloa |
sinihomejuustoa (murustettuna tai valmista murua) | |
1-2 | tuoretta viikunaa |
Tee näin
- Sulata Fazer Gluteeniton Lehtitaikina pakkauksen ohjeen mukaan (yön yli jääkaapissa tai n. tunnin ajan huoneenlämmössä).
- Avaa lehtitaikina rullalta ja leikkaa kuuteen yhtäsuureen osaan.
- Asettele osat muffinivuokiin tai muffinipellille, mistä ne saavat kuppimaisen muotonsa.
- Paista kypsiksi 180-asteisessa uunissa n. 10 minuutin ajan, ja irrota hieman jäähtyneet "kupit" vuoasta.
- Viipaloi viikunat kuudeksi lohkoksi ja murustele sinihomejuusto valmiiksi, mikäli et käytä valmista murua.
- Levitä jokaisen kupin pohjalle 1 tl viikunahilloa, ripottele päälle sinihomejuustomurua ja viimeistele viikunaviipaleilla!