Ainekset

(6 kpl)
1 kpl Fazer Gluteeniton Lehtitaikinaa
n. 6 tl paistonkestävää viikunahilloa
  sinihomejuustoa (murustettuna tai valmista murua)
1-2 tuoretta viikunaa

Tee näin

Fazer_Gluteeniton_Lehtitaikina_IMG_0919_smaller.jpg

  1. Sulata Fazer Gluteeniton Lehtitaikina pakkauksen ohjeen mukaan (yön yli jääkaapissa tai n. tunnin ajan huoneenlämmössä).
  2. Avaa lehtitaikina rullalta ja leikkaa kuuteen yhtäsuureen osaan.
  3. Asettele osat muffinivuokiin tai muffinipellille, mistä ne saavat kuppimaisen muotonsa.
  4. Paista kypsiksi 180-asteisessa uunissa n. 10 minuutin ajan, ja irrota hieman jäähtyneet "kupit" vuoasta.
  5. Viipaloi viikunat kuudeksi lohkoksi ja murustele sinihomejuusto valmiiksi, mikäli et käytä valmista murua.
  6. Levitä jokaisen kupin pohjalle 1 tl viikunahilloa, ripottele päälle sinihomejuustomurua ja viimeistele viikunaviipaleilla!