Ainekset

Mutakakku

  • 100 g maidotonta margariinia (tai voita)
  • 3 dl sokeria
  • 1,5 dl vehnäjauhoja
  • 1 dl Fazer Cacao kaakaojauhetta
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 0,5 tl suolaa
  • 3 kananmunaa

VEGAANINEN: Korvaa kananmunat, löydät listan kananmunan korvikkeista ja määristä täältä.

Lisäksi

Päärynävaahto

Tee näin

  1. Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.
  2. Pingota leivinpaperi noin 22-24 cm irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille.
  3. Sulata margariini ja jätä jäähtymään.
  4. Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään.
  5. Vatkaa munat kevyesti sulaan rasvaan ja lisää jauhoseos käännellen sekaan. Kääntele vain kunnes taikina on sekaisin.
  6. Kaada taikina vuokaan ja paista uunin alatasolla noin 20 min.
  7. Anna kakun jäähtyä ja tekeytyä mielellään seuraavaan päivään.
  8. Levitä Fazer Vihreitä Kuulia päärynävalmistetta jäähtyneen kakun päälle.

Päärynävaahto

  1. Vatkaa kauravispi vaahdoksi ja lisää sekaan käännellen Fazer Vihreitä Kuulia päärynävalmiste. Jätä vaahtoon selviä raitoja.
  2. Levitä päärynävaahto kakun päälle ja halutessasi viimeistele suklaarouheella.