Käsintehdyt konvehdit kruunaavat juhlapöydän niin häissä kuin muissakin juhlissa. Yksilölliset käsityönä valmistetut suklaaherkut tuovat hienostuneen tunnelman kahvipöytään.

Fazer on tunnettu perinteikkäistä käsityönä valmistetuista konvehdeistaan, jotka ovat kuuluneet Fazerin valikoimiin jo yli sadan vuoden ajan. Käsintehdyt konvehdit valmistetaan Vaaralan makeistehtaalla, käsikonvehtiosastolla. Ainutlaatuisen maun salaisuus on paitsi huikea ammattitaito, myös huolellinen raaka-aineiden valinta ja pettämätön makumaailmojen tuntemus.

Suklaa saa omaleimaisen makunsa kaakaomassasta. Suklaan vahvuus määräytyy sen kaakaoprosentin mukaan. Suklaakonvehdin kuoren alta paljastuva täyte muodostaa konvehdin maun ja luonteen.

Suklaakonvehtien täytteissä maistuvat muun muassa samppanja, viski, mokka, vanilja ja creme brulee. Uusia makuja kehitellään jatkuvasti, ja rajana on vain tuotekehittelijöiden kekseliäisyys.

Käsintehdyt konvehdit sopivat hääjuhlaan

Käsintehtyjä konvehteja voi käyttää luovasti myös juhlapöydän kattauksessa. Yksilölliset konvehdit ovat myös erinomainen kumppani jälkiruokakahville. Juhlavieraiden mukaan nimikoituna ne toimivat vaikkapa juhlapöydän plaseerauksessa tai kauniisti paketoituina lahjana jokaiselle juhlista lähtiessä. Herkulliset suklaakonvehdit toimivat myös erityisenä kiitoksena kaasolle, bestmanille ja muille juhlissa auttaneille ystäville.

Suklaakonvehdit täydentävät herkullisesti myös monissa häissä suosittua karkki-bufettia.

Fazerin käsintehtyjä konvehteja myydään Fazer Storessa, Fazer Vierailukeskuksessa Vantaalla ja Fazer Café -kahviloissa.