Hääkakun valinta on yksi ihanimmista asioista häiden suunnittelijan tehtävälistalla. Onneksi valmiiden makuvaihtoehtojen lisäksi on mahdollista tilata myös fantasiahääkakku.

Champagne
Samppanjamousse, mansikka-cremeaux, mansikkakompotti, sitruunainen mantelipohja
Laktoositon ja gluteeniton
hinta 5,90/hlö

Kondiittorimestarin makuvinkit: Klassisen ylellinen samppanjamousse saa seurakseen raikkaan ja makean mansikkakompotin maun, jota täydentää sitruunainen mantelipohja. Kakku sopii hyvin yhteen luonnollisesti samppanjatarjoilun kanssa, mutta on myös oivallinen kahvitarjoilun valinta.

White Chocolate
Valkosuklaamousse, appelsiinilla maustettu raparperi-mansikkahyytelö
Vähälaktoosinen ja gluteeniton
hinta 5,50/hlö

Kondiittorimestarin makuvinkit: Pehmeä ja hienostunut valkosuklaamousse kätkee sisäänsä pirteän raparperi-mansikkahyytelötäytteen, jossa maistuu myös aavistus appelsiinia. Makean ystävän varma valinta, kesähäiden kruunu!

Milk Chocolate
Maitosuklaamousse, karviaismarja-cremeaux, rukiinen keksipohja
Vähälaktoosinen 
hinta 5,50/hlö

Kondiittorimestarin makuvinkit: Taivaallisen maitosuklaan ja raikkaan karviaismarjan täydellinen liitto rukiisen rapealla keksipohjalla. Karviaismarjan kirpeys sopii täydellisesti makean maitosuklaan pariksi ja sokerin kanssa paahtuva ruisjauho tuo kakkuun syvän ja täyteläisen maun. 

Dark Chocolate
Tumma suklaamousse, vadelmakreemi, vadelmahyytelö, suklaapohja
Laktoositon (tilauksesta saatavissa gluteenittomana)
hinta 5,50/hlö

Kondiittorimestarin makuvinkit: Trendikäs tumma suklaa saa vadelmasta tyylikkään makuvivahteen. Vahva tumman suklaan maku yltää pohjaan saakka. Tämä suklaakakku vaatii seurakseen kahvipöydässä vahvan, tummapaahtoisen kahvin, ja se on parhaimmillaan kevyehkön hääjuhla-aterian jälkeen.

Pineapple-Coconut
Ananasmousse, mustapippurikreemi, kookos-marenkipohja
Vähälaktoosinen, gluteeniton
hinta 5,50/hlö

Kondiittorimestarin makuvinkit: Eksoottisen raikas ananasmousse saa jännittävän silauksen mustapippurilla maustetusta kreemistä, pohjana toimii suussa sulava kookosmarenki. Tämä pirteänmakuinen kakku sopii erinomaisesti kesäisiin hääjuhliin ja keveytensä ansiosta myös raskaamman illallisen päätteeksi.

Red Velvet
Vadelma-cremeaux, maitosuklaavanukas
Vähälaktoosinen
hinta 5,50/hlö

Kondiittorimestarin makuvinkit: Täyteläinen, alun perin Yhdysvalloista kotoisin oleva kakku on saanut uudet täytteet hennosta vadelmasta ja täyteläisestä maitosuklaavanukkaasta. Tuhti kakku kannattaa tarjoilla keveämmän hääjuhla-aterian päälle.