
Ainekset
Torttupohja
4 kpl | kananmunaa |
1,5 dl | sokeria |
1 dl | vehnäjauhoja |
0,5 dl | perunajauhoja |
0,5 dl | kaakaojauhetta |
1 tl | leivinjauhetta |
Täyte
1 dl | mansikkahilloa |
2 dl | kuohukermaa |
1 dl | ranskankermaa tai rahkaa |
200 g | maustamatonta tuorejuustoa |
1 dl | tavallista tai mansikan makuista tomusokeria |
50 g | Marianne Crush -rouhetta tai murskattuja Marianne -karkkeja |
Pinnalle
1 pkt | Carneval-keksejä |
Tee näin
- Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
- Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne kevyesti vatkaten muna-sokerivaahtoon.
- Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista 225 asteen lämmössä noin 6 min. kunnes pinta on kauniin ruskea.
- Kumoa kääretorttulevy sokeroidun leivinpaperin päälle ja jäähdytä.
- Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita joukkoon ranskankerma, tuorejuusto ja tomusokeri. Jaa kermaseos kahtia ja sekoita toiseen puoleen suklaarouhe.
- Levitä torttupohjalle ensin mansikkahillo ja sitten suklaa-kermavaahtoseos. Kääri torttu leivinpaperin avulla rullaksi.
- Nosta torttu vadille ja levitä pinnalle jäljelle jäänyt kermavaahtoseos. Asettele pintaan runsaasti Carneval-keksejä.
- Tarjoile heti.