Vauhdikkaissa autojuhlissa riittää moottorien pärinää, liehuvia ruutulippuja ja autoleikkejä. Välillä tankataan sopivilla herkuilla ja sitten taas menoksi – vrum, vrummm!

Mikä on pärisevä, kiitää ohi kuin salama ja tankkaa itseään autokekseillä? No tietysti itse autojuhlien vauhdikkain pääviikari!

Ruutulippuja ja kirkkaita värejä

Autojuhlat kuuluvat pienten – ja miksei vähän isompien vauhtipäiden – kestosuosikkeihin. Koristelussa satsataan mustavalkoisiin ruutulippuihin sekä kirkkaisiin väreihin. Ilmapallot saavat räiskyä räikeinä, ja serpentiini on tietysti raidallista tai ruudullista.

Lastenjuhlien satsataan mustavalkoisiin ruutulippuihin sekä kirkkaisiin väreihin.

Juhlatila koristellaan helposti ja hauskasti teippaamalla seinille autolehdistä leikattujen, näyttävien menopelien kuvia sekä asettelemalla leikkiautoja sinne tänne. Vielä muutama värikäs liikennemerkki ja jännittävä automaailma on valmis!

Autoherkkuja kippilavalla

Autoaiheiset, ruudulliset kertakäyttöastiat ovat turvallinen valinta vilistävien pikkuautoilijoiden käsiin. Astioita voi tuunata juhlakuntoon myös värikkäin teipein ja tarroin.

Lasten leikkikuorma-auton lavallinen täynnä Fazer Carneval Autot -keksejä on todellinen herkkupöydän vetonaula. Muista pestä auto hyvin, ennen kuin laitat sen kyytiin ruokaa. Autokeksien koristelu on myös hauska ohjelmanumero: ovet ja ikkunat piirretään elintarvikeväritussein ja pyörät lempimakeisista pultataan sokerikuorrutteella paikoilleen.

Lasten leikkikuorma-auton lavallinen täynnä Fazer Carneval Autot -keksejä on todellinen herkkupöydän vetonaula.

Muita vauhtimaakareille sopivia tarjottavia ovat autotikkarit ja -muffinssit sekä ruutulippuviirein koristeltu autoratakakku jäätelöstä. Jotta vauhti ei kiihtyisi ihan hurjaksi, kolmesta riviin asetetusta kulhollisesta mansikoita, mandariinilohkoja sekä vihreitä viinirypäleitä syntyy kuin syntyykin oikeat liikennevalot. Muista tarjota myös käteen sopivia suolapaloja.

Hauskat leikit kruunaavat juhlan

Neppisrata & liikennemerkkivisa

Kesällä vauhdikas neppisrata rakennetaan takapihalle tai lähipuiston hiekkalaatikkoon. Talvella huonekaluista raivattu olohuoneen lattia toimii mainiosti mittelevien menopelien areenana, johon rata rajataan värikkäiden teippien avulla. Pienet esteet, sillat ja tunnelit luovat tunnelmaa, kun neppaajat kiidättävät autojaan pitkin suoria ja kaarteita.

Liikennemerkkivisa on pieni, opettavainen hengähdystauko leikin keskellä. Vieraat saavat arvailla pahville askarreltujen tai paperille piirrettyjen liikennemerkkien tarkoitusta. Stop-merkki, suojatie, nopeusrajoitus sekä varoitusmerkki tietyöstä tulevat nopeasti tutuiksi.

Herkulliset tarjottavat ja hauskat leikit kuuluvat näille synttäreille!

Ja jotta vauhtihirmut muistaisivat leikin temmellyksessä tankata myös itseään, kannattaa sivupöydälle järjestää pieni varikkopiste olennaisilla tankkaustarvikkeilla varustettuna. Ei tarvita kuin hanallinen mehukanisteri, laseja sekä Carneval Autot -keksejä.

Tankki täynnä – sitten taas menoksi, vruuummmm!

Valmiit muffinssien koristeet hammastikkujen päihin liimattavaksi!

Tulosta itsellesi helposti autojuhlien kutsukortti sekä valmiit muffinssien koristeet hammastikkujen päihin liimattavaksi! Tulosta liikennemerkkivisaa varten myös kuvat merkeistä.