Hempeissä keijukaisjuhlissa astutaan taianomaiseen satumetsään, joka on täynnä vaaleanpunaisia tyllipilviä, taikasauvoja ja linnunlaulua - aika lentää kuin keijun siivillä!

”Hyvin hiljaa, hyvin hiljaa, nyt kuuluu keijujen äänet. He tanssivat taas koko yön laulaen, koko yön laulaen.” –Petter Ohls–

On keijuprinsessan juhlien aika. Astu prinsessa lumoavaan satumetsään, jossa keijukaiset tanssivat tyllipilvien keskellä, hentoja siipiään iltakasteen kimmellyksessä oikoen…

Taianomainen keijuprinsessan satumetsä

Olohuone tai takapiha muuntuu unohtumattomaksi keijuprinsessan satumetsäksi tyllin, pom pom -pallojen sekä pienten vaaleanpunaisten yksityiskohtien avulla. Keijujuhlien värimaailma huokuu hempeänä pinkin eri sävyissä – unohtamatta tietenkään kultaisia ja hopeisia kimalteita.

Keijujuhlien värimaailma huokuu hempeänä pinkin eri sävyissä – unohtamatta tietenkään kultaisia ja hopeisia kimalteita.

Satumainen tunnelma syntyy pukemalla pöydät sekä tuolien selkänojat kuohkeaan tylliin. Pastelliset ilmapallot saavat hempeää olemusta tyllihupuista ja vaaleanpunaisista satiininauhoista.

Naruihin liimatut, värikkäistä kartongeista leikatut perhos- ja kukkaketjut kehystävät satumetsän seiniä sekä oviaukkoja. Muutama pom pom -pallo sekä metsäinen linnunlaulumusiikki valmistavat satumetsän keijumaisille prinsessakarkeloille.

Tyllipöydän pastelliset tarjottavat

Keijukaisten herkkupöytä kuorrutetaan tyllipilvellä ja koristellaan vaaleanpunaisin neilikoin sekä syötävin hopeapalloin. Astiat hehkuvat vaaleapunaisina tai kimaltavat kultaisina ja hopeisina. Tarjoiluastioiden alle asetetut pienet peilit sekä herkät kakkupaperit ovat kuin kirkkaita satujärviä ja pitsisiä pioneja.

Herkkupöytään katetaan taianomaiset Sitruunaiset mokkapalat

Herkkupöytään katetaan taianomaiset Sitruunaiset mokkapalat sekä keijujen rakastamia Carneval Princess -jäätelöleivoksia. Sydän- ja tähtimuoteilla painelluista vesimelonipaloista syntyy keijuille sopivia hedelmävartaita leivonnaisten lisäksi.

Taikasauvojen askartelu & keijupölyn etsintä

Keijuprinsessan juhlat eivät olisi prinsessajuhlat ilman kruunuja ja taikasauvoja. Ja nehän askarrellaan tietysti yhdessä keijuporukalla! Puutikun ympärille liimataan vastakkain kaksi kartongista valmiiksi leikattua perhosta tai kukkaa ja koristellaan kimaltein, tarroin sekä värikkäin nauhoin. Simsalabim! Muuttuukohan leikkisammakko satuprinssiksi?

Juhlien odotettu loppuleikki on keijupölyn etsintä. Puutarhaan tai olohuoneeseen piilotetuissa, hopeanauhoilla koristelluissa purnukoissa on tallella koko prinsessametsän taika. Isommille keijuprinsessoille sopii pieniin lasipurkkeihin sujautettu kulta- tai hopeahile, mutta pienimmille juhlijoille kannattaa varata herttaiset pussilliset syötävää karkkimurskaa, kuten Marianne tai Tutti Frutti Crushia. Purkki taikapölyä yöpöydällä, ja pian keijukaiset tanssivat taas yhdessä unien satumetsässä…

”Hyvin hiljaa, hyvin hiljaa, nyt sammuu keijujen äänet. He liitävät taas ylös luo tähtien, ylös luo tähtien.” –Petter Ohls–

Pom pom -pallojen ohje

Tulosta tästä hempeä kutsukortti keijuprinsessajuhliin.