Euroviisubileiden autenttinen tunnelma luodaan säihkyvän koristelun, teemaan sopivien pikkupurtavien sekä viisunostalgiaa henkivien rooliasujen avulla. Näissä kemuissa vaatimattomuus ei kaunista – enemmän on aina enemmän!

Tipi-tii, Hold Me Now, Waterloo, Only Teardrops, Hard Rock Hallelujah! Unohtumattomien euroviisukappaleiden lista jatkuu loputtomiin. Euroviisubileiden järjestäjille ne ovatkin ehtymätön aarrearkku, josta ammentaa ideoita ja inspiraatiota niin koristeluun, tarjottaviin kuin teemapukeutumiseenkin. 

Viisutunnelmaiset tarjottavat

Euroviisubileiden tarjottavat höystetään ripauksella kisojen tunnelmaa. Viisumaiden moninaisista ruokakulttuureista voi poimia loputtomasti teemaan sopivia herkkupaloja, kuten ruotsalaisia lihapullia, ranskalaisia juustoja, israelilaisia tahnoja tai espanjalaisia tapaksia. 

Makean ystäviä voi hemmotella helposti värikkäillä hedelmäkarkeilla ja marmeladeilla sekä kiiltäviin karkkipapereihin käärityillä konvehdeilla. 

Tarjoilupöydän todellisia tähtiä ovat euroviisukappaleista inspiroituneet pikkupurtavat, jotka voivat olla yhtä hillittyjä tai kokeiluhaluisia kuin esittäjänsäkin. 

Tarjoilupöydän yllättäjä on 10-vuotisjuhlia viettäjä Hard Rock Halleluja! 
Pala Reissumies-leipää päällystettynä kylmäsavuporolla, ruohosipulilla ja Tyrkisk Peber -rouhetta sisältävällä tuorejuustotahnalla, kruununaan muutama puolukka. 

Abba-fanin sillikaviaarileivät ovat yhtä klassisia ja rakastettuja kuin itse euroviisutunnelman kiteymä Abba. Vuohenjuustolla ja viinirypälesalsalla päällystetyt Viva la Diva -leipä taas pysäyttävät positiivisesti ikimuistoisen Dana Internationalin tavoin. 

Koristeluöverit!

Sateenkaaria, yksisarvisia, flamingoja, sulkia, ilmapalloja ja viisumaiden lippuja. Euroviisubileet ovat koristelijan unelma, sillä näissä juhlissa ei tunneta käsitettä ”vähemmän on enemmän”. Euroviisubileissä enemmän on aina enemmän! 

Nosta kaapin nurkkaan piilotettu laavalamppu kunniapaikalle, ripusta kattoon diskopalloja ja kuorruta koko komeus vähintään kilolla häikäisevää bling-blingiä. 

Euroviisubileisiin pukeutuminen sisältää yksikertaisimmillaan kimallekengät, pöyheän muhkean puuhkan ja tietysti värikkään ehostuksen. Kovimmat viisufanit panostavat pukeutumiseen ja ilmestyvät paikalle täysglitteröityinä tai jopa autenttisessa Abba-lookissa.

Hauskoja viisuja!