Teksti: Tanja Hakala, Kuvat: Johanna Lehtinen

Baby Showerit eli vauvakutsut ovat ihana tapa muistaa tulevaa äitiä. Juhlien teemaksi valikoidaan hempeän kauniit värit ja suussa sulavat herkut. Katso suloiset vinkit!

Karkkikärryihin sommiteltu namibuffet toimii juhlien kruununa, sillä kyllä, aikuisillakin on lupa herkutella! Karkkibaarissa toteutuvat kaikkien unelmat, ja erityisesti vauvakutsuille buffet on nappivalinta. Mikäli tiedossa ei vielä ole saapuuko maailmaan tyttö vai poika, voi nameihin valita neutraalin värimaailman. Näillä kutsuilla annettiin värien popsahdella reippaasti.

 

Karkkibuffetin nameiksi valittiin Geishat, Avec-pastillit, Geisha-suklaalevyt, Muumimamman marmeladit, Muumi-suklaapatukat, Muumi-tikkarit ja Muumi-karkkiaskit. Kakun kaveriksi laitettiin vielä ihanan suklaiset Geisha-keksit.

Herkkuja kannattaa sommitella erikokoisiin lasisiin astioihin, jotta buffet saa näyttävyyttä. Itse tehdyt etiketit kulhojen ympärille lisäävät viimeistellyn somistuksen tuntua. Tekstiilit ja koristeet toistavat rohkeasti iloisia värejä.

 

Kutsuille riittää pienempikin karkkivalikoima, ja sitä voi varata noin 150 grammaa vierasta kohden. Kaikkia mahdollisia lajeja ei siis tarvita. Buffetiin voi laittaa kipot tai pussukat namien keräämistä varten. Pussissa herkut kulkeutuvat kivasti kotiin asti, sillä baby showereiden tarkoitushan on herkutella.

Lisää persoonallisuutta namimaailmaan tuovat personoidut suklaalevyt.

Geisha-levyt saivat söpön kuorrutteen askartelemalla. Leikkaa pala skräppäys-paperia, liimaa se levyn ympärille ja sido nauhalla kiinni. Tulosta Baby! -merkkejä ja liimaa kääreeseen. Käytä erivärisiä papereita ja nauhoja saadaksesi kauniin pastellisateenkaaren vaikutelman.

 

Juhlasuunnittelu & Somistus: Lumihopea
Somisteet: DecoraHouse