Ainekset

4 annosta

1 limetti
500 g kypsiä luomukikherneitä
1 tl jauhettua juustokuminaa 
1 chili
2 mintun oksaa
2 korianterin oksaa
2 kananmunaa
1 punasipuli
3 rkl oliiviöljyä
200 g korppujauhoja*
1 tl suolaa
  rypsiöljyä

* Voit myös itse tehosekoittimella hienontaa hieman kuivaa täysjyväleipää

Tee näin

Raasta limetin kuori ja laita se tehosekoittimeen. Halkaise ja purista mehu joukkoon.

Valuta ja huuhtele kikherneet. Lisää ne tehosekoittimeen juustokuminan, mintunlehtien, revittyjen korianterinlehtien ja suolan kanssa. Soseuta karkeahkoksi. Voit halutessasi jättää hieman purutuntumaa jos käytät pulssitoimintoa tehosekoittimessa. 

Kuori punasipuli ja poista kanta. Hienonna.

Riko munat kulhoon ja vatkaa rakenne rikki.

Sekoita munat, punasipuli sekä puolet korppujauhoista käsin kikhernemassaan. Muotoile pieniä pihvejä.

Pyörittele pihvit jäljelle jääneessä korppujauhossa.

Kuumenna loraus rypsiöljyä paistinpannulla. Paista pihvit molemmilta puolilta kauniin kellanruskeiksi, kunnes ovat kypsiä.