Ainekset

4 annosta

3 dl täysjyväohrasuurimoita
1 sipuli (150 g)
1 lehtisellerinvarsi (50 g)
500 g myskikurpitsaa
75 g voita
1/2 pnt salviaa
6 dl kasvislientä
100 g parmesaania
  suolaa

Tee näin

Kuori sipuli. Kuutioi sipuli sekä varsiselleri pieneksi.

Poista kurpitsasta kannat. Kuori ja leikkaa 1 cm kuutioiksi. 

Sulata voi kattilassa. Kuullota sipuli ja selleri voissa pehmeäksi. Älä ruskista.

Hienonna salvian lehdet ja lisää kattilaan.

lisää ohrasuurimot ja kuullota hetki.

Lisää noin 2 dl kasvislientä ja sekoita kunnes melkein kaikki neste on imeytynyt.

Jatka nesteen lisäämistä erissä kunnes ohra on lähes kypsää.

Lisää kurpitsat sekä hieman nestettä ja hauduta kunnes kurpitsa on sopivan kypsää. Kurpitsan pitäisi jäädä hieman napakaksi.

Mausta suolalla oman maun mukaan ja raasta annosten päälle parmesaania.

Voit myös paistaa osan salvian lehdistä oliiviöljyssä rapeiksi ja koristella niillä annokset.