
Ainekset
4 annosta
500 g | myskikurpitsaa |
1 dl | kurpitsansiemeniä |
2 | portobello-sientä |
1 pnt | rucolaa |
1 rkl | pekaanipestoa |
suolaa | |
rypsiöljyä |
Tee näin
Pese kurpitsa juoksevan veden alla. Poista kannat. Halkaise pituussuunnassa ja poista siement lusikalla.
Leikkaa pituussuunnassa 2 cm leveiksi tangoiksi. Leikkaa sen jälkeen noin 2 cm paloiksi.
Sekoita kurpitsoihin loraus öljyä. Mausta suolalla. Paahda 200-asteisessa uunissa 15 minuuttia.
Lisää kurpitsansiement ja paahda vielä 20 minuuttia, kunnes kurpitsa on kypsää. Laita sivuun jäähtymään.
Leikkaa portobello noin 2 cm kuutioiksi. Lämmitä ruokalusikallinen öljyä pannulla ja paista sieniä, kunnes ne ovat pehmenneet hiukan. Mausta suolalla oman maun mukaan. Laita sivuun jäähtymään.
Sekoita rucola, paahdetut kurpitsat, sienet sekä pesto salaatiksi.