Ainekset

4 annosta

500 g myskikurpitsaa
1 dl kurpitsansiemeniä
2 portobello-sientä
1 pnt rucolaa
1 rkl pekaanipestoa
  suolaa
  rypsiöljyä

Tee näin

Pese kurpitsa juoksevan veden alla. Poista kannat. Halkaise pituussuunnassa ja poista siement lusikalla.

Leikkaa pituussuunnassa 2 cm leveiksi tangoiksi. Leikkaa sen jälkeen noin 2 cm paloiksi.

Sekoita kurpitsoihin loraus öljyä. Mausta suolalla. Paahda 200-asteisessa uunissa 15 minuuttia.

Lisää kurpitsansiement ja paahda vielä 20 minuuttia, kunnes kurpitsa on kypsää. Laita sivuun jäähtymään. 

Leikkaa portobello noin 2 cm kuutioiksi. Lämmitä ruokalusikallinen öljyä pannulla ja paista sieniä, kunnes ne ovat pehmenneet hiukan. Mausta suolalla oman maun mukaan. Laita sivuun jäähtymään.

Sekoita rucola, paahdetut kurpitsat, sienet sekä pesto salaatiksi.