
Ainekset
200 g | vuohenjuustoa |
200 g | viikunaa |
1 | punasipuli |
1 tl | tomusokeria |
1 rkl | valkoista balsamiviinietikkaa |
1 ruukku | rucolasalaattia |
2 kpl | endiivisalaattia |
4-5 oksaa | tuoretta basilikaa |
balsamicoa | |
2 rkl | oliiviöljyä |
Tee näin
Viipaloi vuohenjuusto. Pese viikunat haalealla vedellä ja lohko ne kuorineen. Viipaloi punasipuli ja yhdistä viikunoiden kanssa. Ripottele pinnalle tomusokeria ja valkoista balsamiviinietikkaa.
Pese ja revi salaatit pienemmiksi. Laita leikatut raaka-aineet ja basilikan lehdet salaatinlehtien päälle, mausta balsamicolla ja ripottele pinnalle oliiviöljyä. Voit käyttää viikunoiden tilalla myös puolitettuja kirsikkatomaatteja. Tarjoa salaatti esim. alkuruokana.