Anna lahjaksi rasiallinen itse tehtyjä suklaatryffeleitä tai suklaakakun ainekset purkkiin kerrostettuna. Suihin katoavat herkut sopivat myös niille, joilla on jo kaikkea. 

Jokavuotinen pulma iskee viimeistään joulunalusviikolla: mitä antaa lahjaksi läheisille, ystäville ja sukulaisille? Onnistunut joululahja ei jää kaapinperälle pölyyntymään, vaan ilahduttaa sekä lahjanantajaa että -saajaa. 

Joulun makein lahja

Jauhopeukalo valmistaa joulun makeimmat lahjat itse. Marianne-tryffeleistä syntyy näyttävä lahja, kun tryffelit sujauttaa kauniiseen lasipurkkiin. Voit valmistaa kotitekoiset tryffelit hyvissä ajoin ennen juhlapyhiä – säilytä tällöin valmiit tryffelit viileässä. Pyörittelemällä osan tryffeleistä kaakaojauhossa ja osan tomusokerissa, saat kahden värisiä tryffeleitä. 

Vaihda makua helposti Fazer Crush -rouheilla, kokeile esimerkiksi mantelista Wiener Nougat -Crushia 

Jauhopeukalon kotona tehdyt joululahjat

Kurkkaa myös muut Fazerin sivuilta löytyvät, syötävänhyvät joululahjaideat. Jauhopeukalolle sopiva joululahja syntyy kerrostamalla suklaakakun ainekset kauniiseen lasipurkkiin. Niin ikään purkkiin kootusta Wiener Nougat -kaakaosta syntyy ihastuttava pikkulahja pukinkonttiin.